Tattoo Minérale: Bekende blogger verkoopt lijf voor het goede doel en wij hebben beelden

Heb jij de Tournée Minérale-challenge doorstaan? Een volledige maand geen alcohol drinken, da's niet niks. Bekende blogger Nick Vinckier is nog een stapje verder gegaan en heeft zijn lichaam aan het goede doel verkocht. De hoogste bieder kreeg een tattoo op zijn lijf. Reisagentschap Neckermann heeft maar liefst 3.500 euro geboden en ondertussen pronkt een gigantisch Neckermann-logo op Nicks body. Wij hebben beelden van de tattoo-sessie.

Durfal Nick Vinckier nam Tournée Minérale wel heel serieus. Hij dronk niet alleen met meer dan 120.000 Belgen geen alcohol in februari, maar hij wou ook een levend uithangbord voor het goede doel zijn. Zelf noemde hij het Tattoo Minérale.

Het concept? De hoogste bieder kreeg een plekje op zijn lijf. En dat mag je letterlijk nemen: het bedrijf dat het meeste geld bood, kreeg een tattoo naar keuze op Nicks lijf.

En de winnaar is ...

“Naargelang de esthetiek van wat het bedrijf op mijn lijf wil zetten, kunnen we onderhandelen: minstens op mijn voet, waarom niet op mijn kuit of bil,” zei Nick op zijn blog. “En als het écht de moeite is, op mijn borstkas. Maar dan moet het mooi zijn en voor héél veel geld.”

Met 3.500 euro heeft reisagentschap Neckermann Nick kunnen overtuigen om hun logo op zijn borstkas te zetten. De opbrengst gaat integraal naar Stichting tegen Kanker. En dan nog het belangrijkste: de tattoo-sessie.

Nog een laatste zenuwachtig lachje bij de tatoeëerder:

© Nick Vinckier

Schrik van de naald?

© Nick Vinckier

Een laatste schets en we beginnen eraan

© Nick Vinckier

Keep on smiling

© Nick Vinckier

Autch, wat een smoelen!

 

Toch even kijken ...

 

En de strijd gaat voort

© Nick Vinckier

Wat zou die brede gast eigenlijk van Nick denken?

© Nick Vinckier

Oef, eindelijk voorbij!

© Nick Vinckier

We zijn trots op je, Nick

 

Neckermann for life!

© Nick Vinckier

So proud!

© Nick Vinckier

Nog eentje om het af te leren:

© Nick Vinckier

Lees meer