Respect! 15 jobs die schoonheidsspecialistes allemaal moeten kunnen

Schoonheidsspecialiste is niet alleen je job, maar ook je passie. Elke dag sta je met veel plezier in het salon om je klanten te verwennen én hen weer stralend te laten vertrekken. Maar wat veel mensen niet weten, is dat je als schoonheidsspecialiste niet één, maar 15 jobs tegelijkertijd combineert ... en daar kunnen we alleen maar oneindig veel respect voor hebben!

1. Visagiste

1431005147-giphy.gif

© Giphy

Als schoonheidsspecialiste weet je niet alleen alles over gelaatsverzorging, maar ook over het aanbrengen van de juiste make-up. Af en toe durf je weleens te experimenteren, maar je weet altijd perfect waar je mee bezig bent!

2. Masseuse

massage-kittens.gif

© Stupidgifs

Of het nu over een rug-, schouder- of nekmassage gaat: jij weet perfect hoe de mens in elkaar zit en weet dan ook alle juiste plekjes te raken om je klanten helemaal zen te laten vertrekken.

3. Psychologe

60.gif

© Giphy

Als schoonheidsspecialiste ben je ook dé psycholoog van dienst. Je biedt je klanten een luisterend oor en laat hen weten dat ze ALTIJD bij jou terechtkunnen!

4. Geheimhoudster

your-secrets-are-safe-with-me.gif

© Tumblr

Af en toe krijg je ook de pittigste verhalen te horen ... die je uiteraard geheimhoudt! Je weet dus heel snel het vertrouwen van je klanten te winnen waardoor ze met veel plezier regelmatig terugkomen.

5. Adviseur

fc3eb150-649f-0134-3e8b-0ad17316e277.gif

© Bustle

Door al je ervaring kan je je klanten natuurlijk het allerbeste advies op maat geven. Je stelt hen de ideale behandelingen voor én je geeft hen tips om er elke dag weer tiptop uit te zien.

6. Apothekeres

n2psxnlm5720cd10126ac007373774.gif

© Giphy

Als schoonheidsspecialiste heb je al veel huidjes behandeld die extra dagdagelijkse verzorging nodig hebben. Jouw taak: hen de beste producten aanraden! Ook op het vlak van zonnecrème kan je niet genoeg benadrukken dat smeren de boodschap is.

7. Verkoopster

22.gif

© Giphy

Je verkoopt behandelingen en misschien ook wel producten uit het salon. Als schoonheidsspecialiste ben je dus van heel wat markten thuis! ;-)

8. Leerkracht

888839ee30bdaef579bdef78f5b27832.gif

© Pinterest

Er is zo veel dat je je klanten bijleert: om zichzelf te schminken, om op een goede manier te scrubben, om hun huid op de juiste manier te verzorgen, ... Dat doe je met véél plezier en met de allerbeste bedoelingen!

9. Ober

636024202267834667855029790_tumblr_n1k0vfc8qr1tqqihyo1_500.gif

© Tumblr

Een koffietje, theetje of een glas cava: jij legt je klanten maar al te graag in de watten om hun wellnessmoment compleet te maken!

10. Weervrouw

giphy.gif

© Giphy

Smalltalk hoort nu eenmaal bij je job. En over welk onderwerp valt altijd iets te zeggen? Juist, het weer.

11. Telefoniste

Lauren-Conrad-Flirting-On-The-Phone-In-Laguna-Beach-Gif.gif

© MRWGifs

Jij neemt de telefoon op als een échte telefoniste als klanten bellen om een afspraak te maken. Je komt altijd professioneel over en geeft zelfs via de telefoon advies over de behandelingen die je klant nodig heeft.

12. Secretaresse

21.gif

© Giphy

Want ook de boekhouding moet gebeuren als je een zelfstandige zaak runt. Maar dat is geen probleem voor jou: jij werkt een stapel papieren weg in no time!

13. Organisator

45.gif

© Tumblr

Je neemt voor iedereen je tijd en bent dan ook een krak in planningen maken. Je managet perfect wanneer wat moet gebeuren en je zorgt ervoor dat geen enkele klant te lang moet wachten.

14. Hygiënisch verantwoordelijke

giphy (1).gif

© Giphy

Hygiëne is prioriteit nummer één in jouw sector. Je streeft dan ook naar een salon dat er altijd spik en span bijligt. Goed bezig!

15. SUPERHELDIN

supergirl-gif-1465229839.gif

© NewNowNext

Want iemand die zoveel jobs combineert, daar moeten superkrachten mee gemoeid zijn! ;-)

Lees meer