Als het wat pikanter mag zijn: deze slipjes hebben al helemaal de juiste vorm te pakken

Voor wie eens wat anders wil om het pikant te maken in de slaapkamer. Deze lijn van slipjes heeft een vorm die vast en zeker opvalt. De meeste vrouwen doen juist moeite om alles daar beneden netjes te bedekken, maar als deze slipjes zich doorzetten wordt net het tegendeel de mode.

Een camel toe, in het Nederlands noemen we het fenomeen een kamelenteen, of ook wel een lipleesbroek. Het komt voor wanneer een broek bij een vrouw zodanig strak gespannen is dat de stof zich rond de schaamlippen wringt en zo de vormen toont.

In Europa is het cultureel niet zo positief om de vorm van de schaamlippen in kleding te laten zien, het wordt zelfs als 'sletterig' beschouwd. Maar in Azië is het mode, en daar gaat het zo ver dat er slipjes bestaan die de vorm al hebben.

Transgenders

Misschien komt die trend ook naar hier overwaaien, en dan kan je er niet snel genoeg bij zijn. Op Google kan je met de term 'camel toe' genoeg websites vinden waar deze slipjes te koop worden aangeboden. Op sommige sites ga je ook merken dat de slipjes eigenlijk vooral ontworpen worden voor transgenders en dragqueens. Maar probeer het gerust zelf eens.

Lees meer