Deze brouwerij wil een bierhotel bouwen waar zelfs de jacuzzi gevuld is met bier

Er is goed nieuws voor alle bierliefhebbers, want een Britse brouwerij heeft het plan opgevat om een hotel te bouwen dat volledig in het teken staat van bier. Het heeft daarvoor een crowdfundingcampagne opgestart en na 2 dagen is al meer dan 100.000 euro opgehaald.

Een persoonlijke tapkraan op je kamer, unieke bieren in de frigo en een jacuzzi gevuld met bier: dat is ongeveer wat we mogen verwachten van het bierhotel dat de Britse brouwerij BrewDog wil bouwen in de Verenigde Staten.

Twee dagen geleden heeft het die plannen bekend gemaakt om zo via crowdfunding geld in te zamelen en dat is een gigantisch succes aan 't worden. Het doel van 75.000 dollar is al lang overschreden dus het ziet ernaar uit dat het hotel er ook echt komt, al is nog niet bekend wanneer dat zou zijn.

Ook in Brussel?

Naast de vele bieren die je kan proeven en de tapkraan waar je bijna vanuit je bed aan kan, is ook het geplande wellnesscentrum opvallend. Daar kan je je laten masseren met olie op basis van mout en een maskertje van hop op je gezicht doen.

Wie de bieren van BrewDog alvast eens wil proeven kan dat doen in Brussel, want daar heeft de brouwerij sinds een paar jaar een eigen bar. En wie weet komt ook daar ooit een bierhotel.

Bekijk hier de plannen voor het bierhotel

Lees meer