La La Land start concerttour met indrukwekkend orkest en we mogen hopen op een bezoek aan België

Het zat er aan te komen, maar nu is het ook officieel: La La Land begint binnenkort aan een concerttour. De tour start in de Verenigde Staten, maar komt later ook naar Europa. Een bezoek aan België is wel nog niet bevestigd.

La La Land is een de meest succesvolle en gelauwerde musicals van de laatste jaren en dus kon een concerttour niet uitblijven. Die is nu ook bevestigd en heeft een startdatum. Op 26 en 27 mei worden de eerste concerten georganiseerd in Los Angeles en dat belooft indrukwekkend te worden.

Tijdens de concerten wordt de film getoond en de stem van Emma Stone en Ryan Gosling wordt ondersteund door een orkest. Dat orkest zal bestaan uit zo'n 100 muzikanten onder leiding van Justin Hurwitz die ook de muziek van de film componeerde.

Na de Verenigde Staten is ook al een bezoek aan Canada, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Turkije en Zwitserland bevestigd. Of de concerttour ook naar België komt is nog niet geweten, maar de organisatie heeft wel laten weten dat er nog landen zullen worden toegevoegd.

Lees meer