Jaloezie piekt bij Temptation Island... en niet om de mannen, wél om het geld!

Op tv lijken ze een hechte vriendinnenkliekje, maar in het echt is het bitchy-gehalte blijkbaar torenhoog bij de Temptation Island-verleidsters. Hoe we dat zijn te weten gekomen? Merijn praatte zijn mond voorbij en ook Parastoo en Ashley hebben op Facebook allebei uitgehaald naar andere deelneemsters... waaronder Jolien. En de reden is verrassend: geld en roem.

Dat de Temptation deelnemers graag geziene gasten zijn op feestjes overal in ons land, schreven we al. En daar verdienen ze een aardige duit mee. Mooi meegenomen, want op het eiland zelf viel weinig geld te rapen. Nu des te meer. En als er geld in het spel is... inderdaad: dan is jaloezie nooit ver af.

Ook in dit geval, liet Merijn zich ontglippen. Zo postte hij op Facebook: “Sommige Temptation-mensen worden jaloers omdat ze 0 tot 2 boekingen per maand hebben”.

En wie veel geboekt wordt, laat dat volgens Parastoo duidelijk merken. Zo heeft de hevige furie een andere deelneemster op Facebook verweten dat ze een hoge dunk van zichzelf heeft: “Van die mensen die zichzelf kwijtraken nu ze 12 afleveringen op tv zijn. Zelfs volgers kopen... Maar ik bemoei mij niet #voeljelekkeraangesproken”.

Twee handen op één buik

Verleidster Ashley sprong meteen voor Parastoo in de bres en postte op Facebook: “Wauw, bij sommige kandidaten van Temptation is de fame naar hun hoofd gestegen. Bitch, over drie maanden is iedereen je weer vergeten hoor!”

Ashley en Parastoo worden vaak samen geboekt en kunnen het duidelijk goed met elkaar vinden. "Parastoo en ik, wij zitten qua mensenkennis op dezelfde lijn. Daarom klikt het zo goed tussen ons," zegt Ashley aan Dag Allemaal.

Ashley maakt ons nieuwsgierig

De Facebook-posts werden ondertussen verwijderd, maar Ashley neemt haar woorden niet terug. Zo zegt ze in Dag Allemaal: “Er zijn gewoon mensen die zich na Temptation heel anders zijn gaan gedragen. Ik bedoel: dan hoor je achteraf dat bepaalde deelnemers liever niet met mij of anderen naar een boeking willen. Ze doen lief in m’n gezicht, maar achter mijn rug... Sorry, zulk schijnheilig gedoe hoeft voor mij niet.”

Ashley wilde ook nog even kwijt dat Lisa en Rosanna het probleem niet zijn: “Met hen kan ik lachen. Met Lize heb ik eens twee zinnen gesproken en Jolien... haar heb ik nog nooit gezien.”

Het vaakst op tv, het meest in 't café

Ook boekingskantoor Star Entertainment van de Temptation Islanders liet voorzichtig weten dat er veel jaloezie is onder de Temptation-dames.

Ze willen geen cijfers geven om strubbelingen in de groep te vermijden. Maar niet iedereen zou even vaak geboekt worden: "Eigenlijk is het simpel: wie vaak op 't scherm komt, wordt meer gevraagd." Je kan al raden welke verleiders dat zijn, dus.

Hier zijn enkele toekomstige Temptation-optredens. En wat valt op? Veel Ashley, Parastoe, Pommeline en Merijn:

Pommeline + Merijn: 11 maart in Kokorico Zomergem

Ashley + Parastoe + Ken: 11 maart in Feestpaleis Beervelde

Pommeline + Ashley + Bo + Parastoe + Danyla + Jolien + Herbert + Merijn + Jefferson: 18 maart in Lier

Pommeline + Merijn: 25 maart in Sint-Lievens-Esse

Er zijn duidelijk twee kampen:

De jongens kunnen het wel met elkaar vinden:

Ze hebben alle drie zelfs een tattoo laten zetten die ontworpen is door Pommeline:

Ook Ashley liet onlangs een tattoo zetten in dezelfde stijl:

Lees meer