Kijken op eigen risico: gelekte beelden van Temptation Island doen je mond spontaan openvallen

Dat het er bij Temptation Island stomend aan toe kan gaan, weten we... én bewijzen enkele gelekte beelden van de volgende aflevering extra. Een Nederlandse kijkster zwierde ze, bedoeld voor Nederlandse zender RTL, online. En als we die mogen geloven, gaat het er in de volgende aflevering stomend aan toe. Opgelet: spoiler-alert!!! Als je verrast wil worden, kijk je dus beter niet.

Wie vooral zit te hopen dat Jolien haar Herbert bedriegt met één van de verleiders denkt misschien bedrogen uit te komen na dit twee minuten durende filmpje: op de gelekte beelden is te zien hoe ze vrij dronken kust met Lize in het zwembad. Geen erg, volgens Jolien ze heeft Herbert "toch niet bedrogen met een jongen." Al mag ze dat laatste aan het kampvuur toch aan haar wederhelft uitleggen: iets later staat ze te kussen met Karim.

De beelden zijn verspreid door een Nederlandse, ze verzamelde er op Instagram al meer dan een miljoen kijkers mee. Bij Vijf kunnen ze er waarschijnlijk niet mee lachen, maar de kans dat ze stappen ondernemen, lijkt ons eerder klein.

Wie het filmpje al wil bekijken: best je hoofd een kwartslag draaien.