Hebben we een match? Wij stuurden 6 vrijgezellen op blind date – Deel 3

Wij stuurden 6 knappe vrijgezellen op blind date met een budget van 100 euro per persoon. De singles waagden zich aan een spannende avond waarbij elke rekening snel en makkelijk betaald werd dankzij de nieuwe betaalapp van Payconiq. Lees hier wat de deelnemers van de date vonden en of ze die avond hun perfect match ontmoet hebben:

Match 1: Nicky & Kelly hadden geen ongemakkelijke stiltes

De 29-jarige Nicky en de 26-jarige Kelly mochten op hun date night gaan bierproeven, maar bleken toch geen bierdrinkers te zijn. Dat was alvast één ding dat ze gemeen hadden en het schepte onmiddellijk een band. Ze leerden elkaar heel goed kennen en tijdens het diner vielen er dan ook geen ongemakkelijke stiltes aan tafel. Ze sloten de avond af met een drankje en wandelden samen richting het station, waar Nicky de trein naar huis nam. En dan dé vraag: kwam er een weerzien na hun afscheid?

Nicky heeft zich die avond in ieder geval heel hard geamuseerd en voor hem vloog de date voorbij. Da's een goed teken, toch? ;-) Helaas hebben we hier geen perfect match. Kelly was het daarmee eens en wou wel nog eens vriendschappelijk afspreken. Ze gaf hem dan ook haar telefoonnummer en legde zo de bal in zijn kamp. Toch hebben ze na de date geen contact meer gehad. Dat komt volgens Nicky doordat ze te veel van elkaar verschillen. Jammer, maar ze hebben allebei wel een erg toffe blind date gehad. Ook de betaalapp van Payconiq vonden ze echt handig en zullen ze blijven gebruiken. Zo moeten ze zich bij hun toekomstige date nights ook geen zorgen maken over de betalingen.

Match 2: Emre & Mariam namen afscheid aan haar kot

De 22-jarige sportieve Emre en de 23-jarige goedlachse Mariam gingen op hun date eerst bowlen en nadien gezellig eten in een Italiaans restaurant. Daarna besloten de twee singles om samen nog iets te gaan drinken. Als een echte gentleman wandelde Emre na de date naar Mariams kot om daar afscheid te nemen. Hoe lief!

Beide vrijgezellen hadden een erg leuke avond, maar wat dachten ze nu écht van elkaar? Emre liet alvast weten dat hij graag opnieuw zou afspreken met Mariam en dat ze zeker contact zullen houden. Mariam vond Emre ook een erg sympathieke kerel, maar een relatie ziet ze niet meteen ontstaan. Ze had wel het gevoel dat Emre nog een keer wou afspreken, en de kans op een tweede date wou ze hem wel geven.

Na de avond van de blind date bleven ze contact houden via Whatsapp en wisselden ze Snapchat- en Instagramgegevens uit. Ze chatten nog af en toe met elkaar, maar het zal bij een goede vriendschap blijven.

Match 3: Rafaël & Renate gingen tot laat in de nacht op stap

Dierenvriend Rafaël en bezige bij Renate begonnen hun blind date met een spelletje pool en hadden een romantische tête-à-tête op restaurant. Daarna besloten de twee nog een stapje in de wereld te zetten en gingen samen cocktails drinken. Hun date duurde uiteindelijk zelfs tot 2 uur ’s nachts! Is dat een teken dat het meer kan worden tussen hen?

Rafaël vond dat het erg goed klikte met Renate en dacht dat er misschien wel iets meer van kon komen. Het koppel wilde vrijwel meteen een tweede keer op date gaan. Ze hielden contact in de dagen na de blind date, maar een echt vervolg kwam er uiteindelijk niet meer.

De 6 vrijgezellen hebben zich duidelijk goed geamuseerd op hun dates en er zeker een toffe avond aan overgehouden. Een romantische match zat er helaas niet in.

Heb je zin gekregen om zelf op date te gaan? Maak je alvast geen zorgen meer over de betalingen. Download de handige betaalapp van Payconiq via de App Store of Play Store en betaal supersnel en makkelijk. Bovendien maak je nog tot 12 maart bij iedere transactie bij een handelaar kans op 100 euro shoptegoed!

Lees meer