Naast tickets gegrepen voor Anderson .Paak in AB en de wanhoop nabij? Goed nieuws, want er komt toch nog een extra concert

Nee, je hoeft geen Hot Ticket Gold Package te bestellen voor één van de shows van Bruno Mars in het Sportpaleis om diens voorprogramma nog aan het werk te kunnen zien. Anderson .Paak komt alsnog een tweede keer naar de Ancienne Belgique nadat zijn eerste concert op luttele minuten helemaal uitverkocht was.

Nadat hij een wereldplaat maakte met 'Malibu en indruk maakte op Pukkelpop 2016 was zijn naam gemaakt: Anderson .Paak werd een ster.

Sterren verkopen concerten uit in een oogwenk en dat deed Anderson .Paak dus ook met de AB. Zijn concert in de Ancienne Belgique op 8 mei was in recordtempo uitverkocht en nog vele gegadigden grepen naast tickets. Nu is er dus beslist om nog een extra datum aan het tourschema van .Paak toe te voegen en wel op dinsdag 20 juni.

Tickets hiervoor zijn vrijdag verkrijgbaar vanaf 10u en kosten net als die voor de vorige show 35 EUR.

Laatste stop

De Belgische fans hebben dus meer geluk dan de bezoekers van het Nederlandse festival Down The Rabbit Hole. Daar was .Paak (let op het puntje) voor een headlinerspot voorzien, maar die moest hij afzeggen omdat hij vroeger dan voorzien weer naar Amerika moest. De stop in Brussel wordt dus allicht zijn laatste in Brussel voor voorlopig onbepaalde tijd.

Lees meer