Nieuwe trailer, nieuwe poster en veel geruchten: dit weten we al over het derde seizoen van Better Call Saul

10 april is het de première van het derde seizoen van 'Better Call Saul', de spinoff van het immens populaire 'Breaking Bad'. En met mondjesmaat komen we er meer en meer over te weten. Een hele hoop geruchten, teasers, eergisteren een nieuwe poster en nu ook een nieuwe trailer. Zo weten we stilaan hoe het derde seizoen eruit zal zien.

De nieuwe trailer (zie hieronder) bevestigt uitspraken van Bob Odenkirk, de ster van de serie, en vermoedens die we hadden na het zien van de poster. Zo had Odenkirk al laten vallen dat we in het derde seizoen voor het eerst Saul Goodman zullen te zien krijgen, het alter-ego van het hoofdpersonage Jimmy McGill. Het is net dat alter-ego dat door zijn populariteit in Breaking Bad zijn eigen spinoff kreeg, dus dit is nieuws dat vele fans heel graag hoorden.

Eergisteren heeft AMC een nieuwe poster gereleased en die, samen met een aantal tweets, doet iedereen dan weer vermoeden dat we Jimmy in het komende seizoen achter tralies zullen zien belanden. Met het eerdere nieuws in gedachten, lijkt het logisch dat dit het turning point zal zijn voor Jimmy McGill om te transformeren naar Saul Goodman.

 

Na een eerdere trailer raakte al bekend dat met Gus Fring in het derde seizoen nog een oude bekende uit Breaking Bad zal terugkeren. We zijn nog niet veel te weten gekomen over het verleden van Fring, dus zal het interessant zijn om zien hoe hij uitgroeit tot drug kingpin.

Het internet laten ontploffen

Maar wat fans echt extatisch zou maken, is natuurlijk een cameo van een van de twee hoofdrolspelers uit Breaking Bad: Bryan Cranston (Walter White) of Aaron Paul (Jesse Pinkman). En die laatste hintte in The Ellen Show wel heel hard naar een terugkeer. Op de vraag of hij ooit zou verschijnen in de spinoff zei hij "God, ik hoop het echt ... Misschien hebben we het al opgenomen. We zijn net, nee, ze zijn net klaar met het filmen van seizoen 3."

En ook Bryan Cranston heeft eerder al laten vallen dat hij een cameo'tje helemaal ziet zitten. Al zou zijn verschijning dan wel moeten passen in het Breaking Bad-universum. Een al te grote interactie met Jimmy McGill/Saul Goodman zit er dus niet in. Maar gewoon even in beeld komen, zal al genoeg zijn om het internet te laten ontploffen.

Lees meer