Eindelijk lente! Dit zijn de 10 hipste terrasjes van Antwerpen (waar je ook de BV's zal spotten)

Zon & 14 graden: meer hebben wij niet nodig om dit weekend die terrasjes onveilig te maken. Ein-de-lijk! Op zoek naar 'm'as tu vu'-plaatjes in Antwerpen? Dit zijn de 10 leukste en hipste adresjes van 't Stad ... waar ook de 'influencials' en BV's zullen zitten. Ook leuk meegenomen, toch? 

1. Bar Soho

Op de Marnixplaats kan je bij Soho genieten van een goed glas wijn, een frisse pint, een lekkere cocktail en ook verschillende tapa. Mede-oprichter van deze gezellige bar is niemand minder dan Tom Waes en af en toe kan je er ook nog andere BV's zoals Netsky spotten.

2. Café Storm

Genieten van de eerste zonnestralen aan het water kan je doen op het terras van Café Storm. Het café hoort bij het MAS en is de ideale locatie om de drukte van de binnenstad te vergeten en te ontspannen.

3. De Pallieter

Wie Vlaamse acteurs wil tegenkomen heeft een grote kans op het terras van De Pallieter. Olga Leyers vierde er onlangs haar 19de verjaardag.

4. Dogma Cocktails

Wie zin heeft in een originele cocktail moet zeker eens langs gaan bij Dogma Cocktails en wie weet kom je Sean Dhont wel eens tegen.

5. Cocktails at Nine

Aangename temperaturen en het zonnetje dat schijnt: dat vraagt om een cocktail op een gezellig terrasje. Cocktails at Nine is dan the place to be.

6. Jones & Co

Voor de beste gin-tonics van 't Stad moet je naar Jones & Co. De cocktails zijn kunstwerkjes en je krijgt er een uitgebreide uitleg bij.

7. Apropos

Apropos is een klein caféetje met een supergezellig terrasje waar je heel lang van de zon kan genieten. Tanja Dexters komt er af en toe eens langs.

8. Matterhorn

Op het zonnige terras van Matterhorn kan je niet alleen genieten van een drankje, maar je kan er ook gezellig lunchen. Seksuologe Kaat Bollen spendeerde er wat girl time met Lesley-Ann Poppe.

9. Coffeelabs

Is het nog te vroeg voor cocktails? Dan kan je op dakterras van Coffeelabs in de zon genieten van een lekkere kop koffie.

10. Sofie Sucrée

Midden in het historisch centrum van Antwerpen en met zicht op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal ligt Sofie Sucrée. Voor wie koffie alleen niet genoeg is kan je er ook genieten van een stukje taart en ambachtelijke pralines.

Lees meer