Kate Middleton is op zoek naar een nieuwe rechterhand en dit moet je daarvoor kunnen

Een van de meest tot de verbeelding sprekende royals is ongetwijfeld Kate Middleton en voor haar fans is er nu goed nieuws. De persoonlijke assistente van de Britse hertogin stapt deze zomer namelijk op en dus moet het Britse koningshuis op zoek naar een vervanger. En dat klinkt duidelijk als een leuke job.

Tien jaar lang heeft Rebecca Deacon gewerkt voor de Britse koninklijke familie en de laatste vijf jaar was ze de rechterhand van Kate Middleton. Het ziet er dus naar uit dat de Hertogin van Cambridge op zoek moet naar een vervanger.

Officieel is de functie nog niet opengesteld en het is ook niet zeker of het Britse paleis een vacature zal publiek maken of dat ze intern zullen selecteren. Wie het zeker niet wil missen kan alvast de website van het Britse koningshuis in de gaten houden.

Voor de geïnteresseerden ging de website Hello Giggles op zoek naar wat zo'n assistente precies moet doen. Zo moet je altijd mee op reis met Kate en ben je ervoor verantwoordelijk om haar te vertellen bij wie de hertogin op bezoek is. Ook moet je altijd extra lipstick en andere make-up op zak hebben en krijg je bij die staatsbezoeken de cadeautjes die Kate krijgt in je handen gestopt.

Lees meer