Hanne, Klaasje en Marthe maken toch een nieuwe K3 film!

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

Vandaag kwam het nieuws naar buiten; K3 gaat een nieuwe film maken. De film heet K3 Love Cruise zal de zesde bioscoop film zijn, dit is wel de eerste waarin Hanne, Klaasje en Marthe de hoofdrol spelen. Wij zijn in iedergeval benieuwd hoe de nieuwe meisjes het doen! 

In het persbericht van Studio 100 staat al een klein stukje van het plot: "In de film gaan Hanne, Marthe & Klaasje mee op een cruise waar ze een optreden moeten geven, maar tijdens deze boottocht loopt er heel wat mis… En als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parelelf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam. Brengt K3 deze reis tot een goed einde?'. Wie de parelfee zal spelen is nog niet bekend en of de film in het zelfde universum zal afspelen als de vorige K3 films en Hallo K3 is ook nog niet bekend. Acteurs Bas Winston Post en Jaques Vermeire lieten tijdens K3 zoekt K3 weten dat ze het niet erg zouden vinden om terug te keren. Stiekem hopen we wel dat Kristel een kleine cameo zal hebben...ga jij de nieuwe film zien?
 

De nieuwe K3 film is vanaf 13 december te zien in de zalen!