Kit 'Jon Snow' Harington heeft nieuws over Game of Thrones waar we heel blij mee zijn (Spoilers)

Dat Game of Thrones zijn ontknoping nadert is al langer bekend, maar hoe dat gaat gebeuren blijft een groot geheim. Kit Harington, Jon Snow in de reeks, heeft in een interview met The Huffington Post wel al een tipje van de sluier opgelicht en wij dromen al luidop van een ontmoeting tussen hem en Daenerys Targaryen.

Twee seizoenen en in totaal dertien afleveringen van Game of Thrones staan er ons nog te wachten. Voor het volgende seizoen moeten we nog wachten tot halverwege juli, maar volgens Kit Harington zal dat wachten de moeite zijn.

"Dat denk ik wel", begint hij zijn uitleg. "Iedereen heeft zich nog harder ingespannen en omdat er maar zeven afleveringen zijn is er veel meer tijd en geld in iedere aflevering gekropen ... en dat zal je merken."

Langverwachte ontmoetingen

Daarmee verwijst de acteur van Jon Snow onder andere naar nog grootsere special effects. Op verschillende forums wordt gesuggereerd dat de 'Wall' zou instorten, maar dat wou Kit Harington niet bevestigen.

De geruchten dat er verrassende ontmoetingen zitten aan te komen, heeft de acteur wel bevestigd. Daar was al veel om te doen omdat tijdens het filmen in Sevilla enkele maanden geleden bijna alle hoofdpersonages samen op de set stonden.

"Er zijn veel personages die elkaars pad zullen kruisen, ontmoetingen waar de fans al heel lang op zitten te wachten", besluit de acteur mysterieus. Mogen we ons eindelijk opmaken voor een ontmoeting tussen Jon Snow en Daenerys Targaryen?

Lees meer