"You make me sick": Justin Bieber heeft eventjes genoeg van zijn Beliebers

Op zijn tour door Australië heeft Justin Bieber zich van zijn minst vriendelijke kant laten zien. Fans die een fotootje met de Canadese superster wilden, werden door de 'Biebs' hard aangepakt: "Kijk naar jezelf. Je maakt me ziek." 

Justin Bieber staat al sinds zijn veertiende in de spotlights, maar de voormalige YouTube-ster heeft er blijkbaar genoeg van. Bieber was dit weekend in Melbourne voor zijn 'Purpose'-tour. Zoals gewoonlijk stonden er weer een hoop Beliebers hem op te wachten aan zijn hotel. Maar toen een fan een fotootje wou nemen met de Canadese muzikant, haalde die hard uit. "Kijk naar je eigen respect", horen we hem zeggen op een YouTube-filmpje. "Kijk naar jezelf. Je maakt me ziek!"

De fan in kwestie deed later haar verhaal bij de Herald Sun, een Australische tabloid. Toen ze een foto wou nemen met haar idool, vroeg hij waarom ze zijn privacy schond. "Hij was niet goed gezind", zei de fan, "en hij maakte het heel duidelijk dat hij geen foto wou nemen." De moeder van de fan voegde daaraan toe dat haar dochter er het hart van in was: "Ze keek er zo naar uit om hem te ontmoeten en hij heeft haar gewoon vernederd."

Vorig jaar al postte 'Biebs' een boodschap op Instagram waarin hij uitlegt dat hij geen foto's meer wilt nemen met fans: "I'm done taking pictures." Het lijkt er dus sterk op dat het Canadese tieneridool het echt heeft gehad met zijn Beliebers.

Lees meer