Verklapt Beyoncé het geslacht van haar tweeling met deze foto's?

Beyoncé staat erom bekend niet veel te lossen over haar privéleven, maar regelmatig geeft ze een hint naar wat er staat te gebeuren in haar leven met foto's op haar sociale media. Nu staat er een foto online die wel eens zou kunnen hinten naar het geslacht van haar tweeling.

Herinner je het spectaculaire album 'Lemonade' van Queen B.? Niemand wist dat er een nieuw album zat aan te komen tot het plots gereleased werd. Maar achteraf bleek dat Beyoncé ons hints had gegeven met foto's op haar sociale media, kijk maar hieronder. Het laatste grote nieuws dat de zangeres de wereld in stuurde is dat van haar zwangerschap. En ook vóór de officiële aankondiging had Beyoncé al foto's gepost die hadden kunnen hinten naar haar dubbele zwangerschap.

Worden het ...?

Nu heeft Beyoncé nieuwe foto's van haar bolle buikje op haar website gezet en daar draagt ze een paar mooie oorbellen die wel eens zouden kunnen hinten naar het geslacht van haar tweeling. De oorringen zijn namelijk niet nieuw, maar werden al eens gedragen in de videoclip 'If I were a Boy' ...

Zou Beyoncé ons op haar subtiele manier vertellen dat ze jongetjes verwacht? Op Twitter zijn de fans alvast overtuigd van wel, maar we kunnen het pas in mei met zekerheid zeggen, want dan worden haar twee baby's verwacht.

De frisse hints naar haar album Lemonade

De verwijzingen naar haar tweelingzwangerschap

De voorspellende oorbellen?

© Beyonce.com

© Giphy

Twitter is er alvast zeker van ... Beyoncé verwacht jongens!

© Giphy

Lees meer