Lowie is terug in Thuis, maar waarom is hij niet samen met Chiara?

De kijkers van Thuis kregen maandagavond een grote verrassing te zien want Lowie was ineens terug. Daarmee maakt acteur Mathias Vergels veel vroeger dan verwacht zijn terugkeer in de populaire soap, maar waarom is hij nu al terug? De boeken van Thuis geven deels een antwoord, maar roepen ook veel vragen op.

Voor wie het vergeten zou zijn blikken we nog eens terug op het vertrek van Lowie zo'n zes maanden geleden. Nadat hij in België problemen had met zijn vader Luc en zijn ex-vriendin Olivia beslist Lowie om in Valencia te gaan studeren.

Uit de boeken van Thuis blijkt dat hij daar volledig openbloeit. Hij kan het goed vinden met een van zijn professoren, Carlos, en krijgt zelfs een belangrijk project in handen. Maar Lowie zou Lowie niet zijn, moest het niet weer fout lopen. Hij ontmoet namelijk Chiara en de twee beginnen iets samen. Chiara blijkt echter de vriendin te zijn van Carlos en die beslist om wraak te nemen op Lowie.

Wat is er gebeurd met Chiara?

Wat er daarna gebeurd is, is nog een raadsel. Lowie is namelijk niet de enige die in België is, want vrijdag zagen we ook al Chiara (gespeeld door Elisabeth Puglia) opduiken in de serie. Dat het ergens fout is gelopen tussen beide lijkt logisch want Chiara heeft in België haar oog laten vallen op psychiater Ruben.

Het ziet er dus naar uit dat Mathias Vergels de komende tijd een grote rol zal spelen in Thuis. Enkele maanden geleden verliet hij de soap nog om zich op zijn muziekcarrière te focussen, maar nu is hij naar eigen zeggen blij om terug te zijn. "Eindelijk terug naar waar ik mij thuis voel", zegt hij op de website van Eén.

Lees meer