Welke relatie overleeft de "wildste nacht ooit" op Temptation Island?

We hebben er lang op moeten wachten, maar vanavond is het eindelijk zover: dan gaan alle remmen los in Tempation Island. De beelden van het laatste kampvuur en wat alcohol zijn genoeg om de mannen volledig over de schreef te doen gaan. Niels zou zich volgens de geruchten in Dag Allemaal inhouden, maar de andere mannen lijken allemaal iets uit te leggen. Betekent dat ook dat de koppels nu niet meer samen zijn?

De beelden in de laatste trailer gaven al wat weg en twee anonieme getuigenissen in Dag Allemaal bevestigen het ook: de aflevering van Temptation Island van vanavond toont "de wildste nacht uit de Temptation-geschiedenis". De reden waarom de mannen zich compleet laten gaan zijn de beelden die ze op het laatste kampvuur hebben gezien van hun vriendinnen.

"De vrijgezellen hebben het heel sluw gespeeld. Ze hebben ervoor gezorgd dat de mannen erg compromitterende beelden te zien kregen ... en dat heeft gewerkt", staat te lezen in Dag Allemaal. De enige die zich een beetje weet in te houden in Niels, die spijt heeft van zijn broekje-trek met Parastoo. Kan hij zo zijn relatie met Rosanna redden?

"Niet langer weerstaan aan Natasja"

"Herbert zocht gewoon een uitvlucht om met Saartje in bed te duiken", zegt diezelfde bron. In de trailer zien we hem dan ook voortdurend rond en tegen haar dansen. Het is maar de vraag of zijn relatie met Jolien Temptation Island zal overleven, al zijn ze allebei nog niet met iemand anders gesignaleerd.

De relatie die wel volledig over lijkt, is die van Jefferson en Lize. Ze lijken allebei elkaar al te hebben opgegeven en daar willen respectievelijk Natasja en Ken gebruik van maken. "Jefferson kon na het nodige drankverbruik niet langer weerstaan aan haar", verklapt Dag Allemaal. Nieuwe beelden op de website van VIJF (zie onderaan) tonen dat het tussen Lize en Ken ook steeds beter klikt. Lize is ook al meermaals in België met Ken gesignaleerd de laatste weken.

Hoe het afloopt tussen Merijn en Lisa is nog een groot raadsel. Wij vernamen dat ze recent nog samen zijn gezien in Amsterdam, maar dan zal Merijn toch wel wat uit te leggen hebben gehad. In de trailer op VIJF zit hij namelijk in het zwembad met zijn temptation Pommeline en lijkt hij zich maar weinig aan te trekken van Lisa.

Bekijk de climax tijdens de date van Ken en Lize

Lees meer