Louise en Stefanie zijn vanavond terug te zien in Familie

We hebben er even moeten op wachten, maar vanavond maken Stefanie en Louise -los van elkaar- een comeback in Familie. Stefanie laat weten aan het thuisfront dat ze de tijd van haar leven heeft in Nieuw-Zeeland, maar Louise stelt het duidelijk minder goed in Los Angeles.

Stefanie

Stefanie verdween een paar maanden geleden omdat ze als schminkster aan de slag kon op een filmset in Frankrijk. Daarna kreeg ze een verlenging van haar contract en vertrok ze naar Nieuw-Zeeland. Actrice Jasmijn Van Hoof is in de periode van haar afwezigheid op wereldreis geweest, maar zal vanaf 16 mei helemaal terug zijn in Familie. Vanavond krijgen we al een klein voorproefje.

Louise

De dochter van Trudy en Peter Van den Bossche is meeverhuisd met haar moeder en diens nieuwe vlam Bart Van den Bossche naar Los Angeles om daar met een propere lei te beginnen. Het gezin heeft heel wat meegemaakt met de zogenaamde dood van Bart. De nieuwe start zou iets positiefs moeten zijn, maar vanavond zie je dat Louise het helemaal niet zo fijn vindt in Los Angeles.

Lees meer