Beyonce weet helemaal hoe we ons allemaal voelen over ouders op Facebook

Je ouders op Facebook of Instagram, da's het soort herkenbare pijn waar we allemaal wel eens last van hebben. Van lief bedoelde hartjes op je wall tot bizarre en 'hilarische' filmpjes waar je in getagd staat: leuk maar ook wel een tikkeltje gênant. En niemand ontsnapt er aan, zelfs Beyoncé herself niet. 

Als een fan bent van Beyonce of Solange Knowles, dan ken je ongetwijfeld ook hun momager Tina Knowles. De mama van de twee is namelijk voor een groot stuk verantwoordelijk voor hun succes, en ze geniet er nu ongetwijfeld ook dubbel en dik van. Maar het blijft hun moeder, en dat wil zeggen dat zélfs Beyonce zich soms eens schaamt voor haar moeders Instagram-gedrag. Herkenbaar?

Tina beseft het duidelijk zelf maar al te goed, en ze gaf ook zoveel toe in een Insta, waarschijnlijk ook weer een beetje een bron van schaamte voor de zusjes Knowles. "Weet je, Beyonce zei me gisteren nog dat ik geen flauwe grapjes meer mag vertellen online. Maar als je mijn leeftijd hebt, apprecieer je de luchtige dingen wel." Uiteraard vertelde ze dat in één van haar gebruikelijke video's: "Corny Jokes Time." We hear you, Bey, we hear you.

Zelf horen? Check het hier: