Check de trailer van de musical aflevering van The Flash en Supergirl

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

Een musical van The Flash en Supergirl: is het het meest achterlijke idee of iets wat heel leuk kan uitpakken ... wij denken het laatste! De nieuwe The Flash en Supergirl cross-over en deze keer wordt het een muzikale aflevering. Dit komt ook niet geheel onverwachts omdat veel mensen uit beiden series kunnen zingen.

Zo speelde Jeremy Jordan uit Supergirl al in Smash en The Last 5 Years en ken je Jesse L. Martin (die de vader van Iris speelt) uit de filmversie van Rent. En natuurlijk hebben hoofdrolspelers Melissa Benoist en Grant Gustin allebei in Glee gespeeld. In deze aflevering worden allebei de superhelden in een coma gestopt door The Music Master (gespeeld door niemand minder dan Darren Chris, yes Blaine uit Glee) en is hun levens een musical waarin ze het script moeten volgen om zo niet dood te gaan. Zou dit dan toch Blaine's wraak zijn omdat Sebastian een slushie in zijn gezicht gooide?

 

Lees meer