Met deze bikini's kun je nu ook op het strand een echte Disneyprinses zijn

Mochten we kunnen kiezen, we zouden constant een Disneyprinses willen zijn. Maar om nu in de zomer in zo'n lang prinsessenkleed rond te lopen, dat is een beetje te veel van het goede. Daarom zijn er nu Disney-bikini's op de markt gebracht en ze zijn geweldig! 

Enchanted bikini's is een start-up die recent een collectie bikini's heeft gelanceerd die geïnspireerd zijn op de alom bekende Disneyprinsessen. Sneeuwwitje, Pocahontas, Belle, Assepoester, ... keuze te over! Hoewel de bikini's geen officiële Disneynaam hebben, zie je zo welke bikini bij welke prinses hoort.

"Onze missie is om de prinses in jou te laten stralen en iedereen rondom jou te betoveren", aldus de website van het bedrijf.

Elke bikini wordt met de hand gemaakt en kan dus ook op maat gemaakt worden. Van maatje small tot extra-large zijn er bikini's beschikbaar, zodat elke vrouw haar innerlijke prinses kan gelukkig maken. De prijzen gaan van 23 tot 32 euro voor een broekje en 32 tot 41 euro voor een topje. Heel goedkoop is dat niet, maar je bikini wordt voor die prijs wel volledig op maat gemaakt natuurlijk.

Wie een prinsessenbikini wil, bestelt best snel haar exemplaar aangezien het wel wat tijd kost om de bikini te maken. En je wil die bikini toch zeker op tijd voor de zomer hebben hé?

Lees meer