De twee onzichtbare 'Temptation'-singles: zo voelt het om geen aandacht te krijgen van de mannen

Manouh en Rowena: neen, ze zijn niet vermist en ja, ze zitten nog op het mannenresort. Waar? Buiten het zicht van de camera's. Want geen aandacht van de mannen is gelijk aan geen minuten op tv. Hoe het voelt om amper aandacht te krijgen van de vier mannen? En of ze zich hun deelname aan Temptation Island beklagen? Dat vertellen de 'onzichtbare' singles ons zelf.

Er werd de voorbije weken af en toe op sociale media al lachend gevraagd wat er met Manouh en Rowena gebeurd was op het eiland. Woensdag zijn ze nog eens in beeld gekomen, maar de hoofdrol was opnieuw voor de andere vrijgezellen.

"Toch heb ik totaal geen spijt van mijn deelname. In een paradijs zijn met zon, zee en strand, terwijl iedereen in België werkt, is super", zegt Manouh aan newsmonkey. Ook Rowena deelt die mening. "Elke keer als ik op tv kijk, krijg ik heimwee. Ik zou het zo opnieuw doen!"

"Niet de bitch uithangen"

De twee kandidaten wisten allebei wel dat ze niet zo vaak in beeld gingen komen. "Ik heb de andere meisjes meer de kans gegeven om de jongens te verleiden en ik wist dat ik dus niet zo boeiend was voor de makers", zegt Rowena. "Op den duur was ik voor iedereen op het resort een beetje de mama."

"Ik ben eerder iemand rustigs en de jongens hadden snel hun favoriet gekozen. Ik ben dan niet de persoon om de bitch uit te hangen en tussenbeide te komen", legt Manouh uit. "Achteraf gezien zou ik het niet anders aanpakken, want dan was Manouh niet Manouh geweest."

Ook Rowena denkt er zo over. "Wat anderen zeggen interesseert mij niet. Als ik meer in beeld had willen komen, had ik mij anders moeten voordoen dan ik ben", zegt de Nederlandse.

Minder boekings

Het is bekend dat Temptation Island voor de hoofdrolspelers heel lucratief is. Ze worden vaak gevraagd voor allerhande acte de présences en krijgen daarvoor tot 450 euro per avond. Dat is voor Rowena en Manouh natuurlijk heel wat minder.

"Ik heb wel af en toe eens een boeking, maar natuurlijk niet zoveel als bijvoorbeeld Pommeline", zegt Manouh. Toch zien ze allebei nog vaak de andere kandidaten. "Het kan gek klinken, maar op die twee weken zijn we echt heel close geworden", zegt Rowena.

Eventjes oorlog

Alle kandidaten zitten ook samen in WhatsApp-groep en spreken nog vaak samen af. "Met Danyla ga ik veel uit in België en daarna blijft ze altijd slapen bij mij", zegt Rowena. "We sliepen in Thailand altijd samen op een kamer en komen heel goed overeen, maar ook met de andere kandidaten klikte het goed."

De twee verleidsters moeten wel toegeven dat de komst van Natasja en Lynn na enkele dagen moeilijk lag. "Toen was het eventjes oorlog", zegt Manouh, al hielp de drank blijkbaar om dat uit te praten.

Benieuwd welke verleider jouw Temptation is? Doe de test!

Lees meer