Er is een memorabele aflevering van Say Yes To The Dress op komst, fans

Heb je 't gevoel dat je elke aflevering van Say Yes To The Dress al gezien hebt? Dan hebben ze bij TLC binnenkort een echt memorabele aflevering voor jullie klaarstaan. Want de bruid die de komende maand op tv verschijnt is een fantastische transgendervrouw, die ja zegt tegen een geweldige jurk.

Een kleine stap voor TLC, een grote stap voor de mensheid? We willen de belangrijkheid van bruidsprogramma Say Yes To The Dress natuurlijk niet overschatten, maar feit blijft dat er véél volk naar kijkt. En als er dan een transgenderbruid in het programma komt, dan vinden wij dat gewoon briljant, maar in de Verenigde Staten doet dat ongetwijfeld een pak stof opwaaien.

De bruid in kwestie, styliste Gabrielle Gibson, mag een jurk gaan kiezen uit de honderden meters tulle die in het New Yorkse Kleinfeld Bridal te vinden zijn. Ze deelde dat nieuws zelf enthousiast mét een foto van zichzelf in een een mermaid-style trouwjurk en ze ziet er gewoon stralend uit.

Positief verhaal

Ze vertelt aan holebi-nieuwswebsite Pink News dat ze altijd al een grote fan is geweest van de show en dat ze blij is met haar verschijning daar. Zo wil ze een positief verhaal brengen over een transvrouw die gewoon een gelukkig leven leidt.

"Het was een hele ervaring om een trouwjurk te kiezen. Ik ging met m'n moeder naar de winkel, zonder echt te weten wat ik wou, en met een lichaam dat er na mijn operatie ook helemaal anders uit zag." Gabrielle zei ook 'yes' tegen een jurk, spoiler alert, het is niet diegene op haar facebookfoto. Uiteindelijk ging ze voor een, hoe kan het ook anders, Pnina Tornai. Ze heeft haar mooie dag intussen ook al achter de rug. Binnenkort dus op TLC, hou de zakdoeken bij de hand.