One Direction: "Trump heeft ons ooit uit zijn hotel gegooid." En de reden is... mja, typisch Trump

One Direction, het lijkt al zo lang geleden. De jongens zijn op dit moment allemaal goed bezig met hun solo-projecten. Zo ook Liam Payne. Hij gaf een interview aan het Britse magazine Rollercoaster over zijn nieuwe album. En toen vertelde hij deze anecdote over niemand minder dan Donald Trump.

Toen One Direction ooit verbleef in één van Trumps hotels, in New York, belde Trump de manager van de band op om te vragen dat de jongens zijn dochter wilden ontmoeten. Die lagen te slapen en toen ze niet meteen zijn dochter wilden ontmoeten, probeerde Trump de band eerst te chanteren: hij zei dat ze niet langer de ondergrondse garage mochten gebruiken.

Een probleem, want in die tijd kon One Direction de straat niet op konden zonder omringd te worden door een massa gillende meisjes.

Liam Payne: “Trump phoned up our manager and we were asleep. He said “well, wake them up” and I was like “no” and then he wouldn’t let us use the underground garage. Obviously in New York we can’t really go outside. New York is ruthless for us. So he was like, “OK, then I don’t want you in my hotel.” So we had to leave.”

Waarom verrast ons dat niet echt?

Meer Trump hieronder