Deze over the top fashion buys liggen dit jaar nog in de winkel

Full on 80s, early 2000s met een vleugje jaren 90: die mix zal binnenkort het straatbeeld beheersen. Althans dat hopen de ontwerpers en grote ketens. Hoe dat eruitziet? Gewaagd! Hol jij binnenkort naar H&M, Zara en co. voor deze over the top fashion buys ? 

Gewaagd en gedurfd

Jeans met plastic

In de categorie gedurfde kledij hebben we eerder al kennis gemaakt met de jeans met plastic stukken. Is er volk dat graag met deze broek pronkt?

Extreme crop top

De crop top was in 2016 één van de trends en winkelketen Urban Outfitters heeft deze trend naar een heel ander niveau gebracht. Het lijkt wel alsof je je favoriete crop top ietsje warm gewassen hebt, maar hem toch nog wil blijven dragen.

Superlange mouwen

De handen uit de mouwen steken … of toch niet?! Wie deze trui draagt past maar beter op als je in de buurt van water komt, want die mouwen worden gegarandeerd nat! Wél direct een look waarmee je een blijvende indruk achterlaat.

The underboob

Van een decolleté naar de sideboob en nu hebben we de underboob. Je hebt toch heel wat zelfvertrouwen nodig om dit te dragen. Al enkele celebrities hebben zich aan deze trend gewaagd.

Terug in de tijd

Fluwelen trainingspak

Het glanzende trainingspak werd in de jaren '90 populair dankzij Paris Hilton, maar nu is het duidelijk aan een comeback toe. Zeker iets voor fashionista's, te dragen met een grote dosis attitude.

Newsboy pet

Vrouwen zoals Jane Birkin, Brigitte Bardot en Blake Lively staan super met deze pet, maar is het ook iets voor jou?

Truien met maar 1 mouw

Hier hebben we het concept nooit van begrepen en we begrijpen het nog altijd niet. Je ene arm is bedekt en de andere niet ... kippenvel gegarandeerd in de winter maar wél sexy.

Plateauzolen

We maakten voor het eerst kennis met plateauzolen eind jaren 60 - begin jaren 70, in de disco-periode. Maar ook in de jaren 80 en 90 waren de schoenen met heel hoge zolen niet weg te denken. Ze waren even verdwenen, maar zijn vanaf dit jaar terug. Ga je voor de jaren 90 stijl of een beetje excentrieker in Lady Gaga-stijl.

Schouderstukken of epauletten

Als er een trend is uit de jaren 80 die we liever niet zagen terug komen is het wel deze! Niemand zit te wachten op kleedjes, blazers, topjes ... met schouderstukken en toch zullen we het moeten aanvaarden dat we deze stijl terug vaker zullen zien.

Waarom? Waarom niet?!

Crocs

Wel, er zijn voor en tegenstanders van deze plastic schoenen en er zijn al verschillende modellen op de markt gebracht. Ga jij dit jaar (terug) crocs dragen?

Phonecase handtas

Het is dus letterlijk een handtas om je gsm in te steken ... kan misschien wel handig zijn tijdens het uitgaan om gewoon je gsm, identiteitskaart en wat geld in te steken. Het is een unisexmodel dus mannen: ook jullie kunnen dit gebruiken.

Kick Flare Jeans

Een jeans met onderaan wijde pijpen en boven de enkel afgeknipt ... dat is de kick flare jeans. Zijn jij overtuigd?

Visnetkousen (onder een jeans)

Visnetkousen kunnen er al snel wat vulgair uit zien, maar deze fashiontrend is toch niet echt de oplossing. Dit jaar moeten we dus onze visnetkousen onder onze scheurde jeans dragen. Al geeft het wel een beetje een rock chick-look.

Statement Graphic T-shirts

T-shirt met een tekst kunnen we altijd wel kopen en meestal dragen we die met een jeans in een casual look. Maar volgens de nieuwste trend kunnen we die T-shirts nu ook dragen op mooie en geklede lange rok.

Lees meer