Er is een retroversie van de iPhone 7 Plus en die gaat je (enorm) veel geld kosten

Met zijn prijskaartje van om en bij de 700 euro is de iPhone 7 Plus al geen goedkope smartphone. Maar voor wat ColorWare nu heeft gemaakt, ga je best even naar de bank voor een hypotheek op je huis te nemen. Met de iPhone 7 Plus Retro brengt het een prachtige retroversie van de iPhone 7 Plus 256 GB op de markt. Voor Apple-geeks is dit de stuff of dreams, maar met een prijskaartje van 1.899 dollar (zo'n 1.768 euro) mag dat ook wel.

Apple is nooit echt de goedkoopste geweest. Dat weet iedereen. Het zette daar wel altijd een mooi design, een intuïtieve OS en een hele hoop kracht tegenover. De iPhone 7 Plus kost je zo'n 700 euro (met 256 GB wordt dat een slordige 1.000 euro) al is dat vandaag de dag al helemaal geen ongezien hoge prijs meer. Consumenten willen duidelijk wel grof geld betalen voor een goede smartphone, al is wat ColorWare nu aanbiedt misschien net een beetje te veel van het goede.

Ze komen namelijk met een retro versie van de iPhone 7 Plus 256 GB en die is gewoonweg geniaal te noemen. Aan het apparaat zelf is er niets veranderd, maar de volledig zwarte case kreeg wel een retro make-over. "Met het meerkleurige Apple regenbooglogo en de donkerbeige strepen langs de zijkant wordt je iPhone een echt kunstwerk", klinkt het op de site. En we kunnen ze geen ongelijk geven. Maar voor een paint jobje van meer dan 700 euro mag dat natuurlijk ook wel.

Wie het duizelingwekkend hoge bedrag toch wil neerleggen, zal zich moeten haasten. Want ColorWare zal de iPhone maar een beperkte tijd aanbieden. De eerste 25 krijgen ook een authenticiteitsnummer om de exclusiviteit nog wat op te trekken.

Bekijk hieronder de iPhone 7 Plus Retro:

© ColorWare

© ColorWare

© ColorWare

Lees meer