Beauty and the Bieber: zo zou de Disney-remake klinken met liedjes van Justin Bieber

Als jij ook uitkijkt naar de release van 'Beauty and the Beast' én een Belieber bent, dan is het onderstaande filmpje zeker iets voor jou. Een Amerikaans videobedrijfje maakte namelijk een miniversie van de Disney-klassieker met alleen maar liedjes van Justin Bieber ... en die klinkt echt wel goed.

Layne Stein en Tony Wakim van Patty Cake Productions werkten zo'n vijf maanden aan het project. "We beseften ineens dat Justin Bieber een nummer heeft dat Beauty and the Beat heet en dat veel van zijn liedjes in het verhaal van Beauty and the Beast passen", klinkt het.

Dus brachten ze een cast van 57 mensen samen en zochten ze locaties die doen denken aan het kasteel, de taverne en het Franse dorpje uit de originele Disney-klassieker. Er kroop duidelijk veel werk en tijd in in de miniproductie, maar het resultaat is echt knap.

Je kan Beauty and the Bieber hieronder zien, dus oordeel vooral zelf:

 
't Is trouwens niet de eerste keer dat het videobedrijfje zo'n minimusical maakt. Eerder pakten ze ook al uit met onder andere Cinderswift - een combinatie van Cinderella en de muziek van Taylor Swift - en Snow Spears - het verhaal van Sneeuwwitje op de tonen van Britney Spears. Wij kijken al uit naar de volgende!

Lees meer