Gelekt beeld toont drie kleuren voor de Samsung Galaxy S8 (en er is ook een richtprijs onthuld)

Er zijn alweer nieuwe beelden opgedoken van de Samsung Galaxy S8-smartphones. Deze keer komen we meer te weten over de kleuren waarin de nieuwe smartphones aangeboden zullen worden én over hoeveel ze zullen kosten.

De nieuwe informatie komt opnieuw uit een aantal tweets van Evan Blass, die heel wat inside information heeft over de Samsung Galaxy S8. In een daarvan toont hij een aantal mogelijke kleuropties die we zullen krijgen en die hij omschrijft als 'black sky', 'orchid grey' en 'arctic silver'. Die kleuren zie je enkel op de zij- en achterkant van de smartphones, want op de foto's lijkt de voorkant altijd zwart te zijn.

Het is nog niet duidelijk of dit uiteindelijk de enige drie kleuren zullen zijn die aangeboden worden, want vorige week was er nog sprake van zeven verschillende kleuren. Er zouden ook gouden, blauwe, matte zwarte en roze versies zijn.

Maar dit zijn dus de drie gelekte kleuren:

Prijs

Dezelfde Evan Blass meent ook meer te weten over de prijs van de nieuwe smartphones van Samsung en enkele bijhorende accessoires, zo blijkt uit een andere tweet. Voor de 'gewone' S8 zou je zo'n 799 euro betalen, terwijl de grotere S8+ 899 zal kosten.

Er wordt verwacht dat Samsung de Galaxy S8 en S8+ zal voorstellen op het 'Galaxy Unpacked'-event op 29 maart. De release wordt dan weer eind april verwacht. Nog even afwachten dus.

Lees meer