Betrapt: Niels en Rosanna uit Temptation Island innig gespot in Gentse winkelstraat. Ondanks alles toch nog een koppel?

Zijn Niels en Rosanna uit Temptation Island dan toch nog een koppel? Op televisie liet Rosanna weten dat ze “klaar was” met Niels omdat hij bezweken is aan de charmes van de verleidsters. En ook van haar mogen we nog het één en ander verwachten. Maar Chiara P. was vorige week op schooluitstap in Gent en daar zag ze het Temptation-koppel verliefd zijn. Natuurlijk presenteerden de tienermeisjes massaal hun smartphonegeweren en de foto’s, die liegen er niet om.

Maak dat mee: Niels en Rosanna uit Temptation Island zijn samen gespot door een tram vol pubermeisjes. Na Niels zijn vunzige avontuurtjes met Parastoo had Rosanna nochtans laten weten dat ze “helemaal klaar was met hem”.

Kusje in de nek

Maar blijkbaar heeft Rosanna zich bedacht. De 18-jarige Chiara P. was op schoolreis naar Gent en volgens haar was het heel duidelijk dat de twee nog een koppel zijn: “Ze kuste hem in zijn nek”.

Smartphone in de aanslag

Natuurlijk haalden haar klasgenootjes enthousiast hun smartphones boven, op sommige foto’s is een innige omhelzing te zien. “Niels keek even op, maar als hij zag dat we met onze gsm’s bezig waren, keek hij snel weg,” zegt Chiara P. nog. “Ze wilden precies niet herkend worden.” Bovendien werd het (ex-)koppel later gespot in een tattooshop. Zijn ze dan toch nog een koppel? Misschien houdt Niels zich voortaan wel koest.

In de tattooshop:

Lees meer