De stand van zaken in 'Blind Getrouwd': waar zitten de vlinders na drie weken?

De koppels in 'Blind Getrouwd' delen al drie weken hun leven met elkaar en over een luttele twee weken moeten ze al beslissen of ze samen zullen blijven of niet. Voor twee van de vier koppels zijn er goede vooruitzichten, want daar zijn duidelijk vlinders voelbaar. Voor de twee andere koppels is het een uitdaging om uit de friendzone te geraken.

Veerle & Nick

De vlinders zijn duidelijk aanwezig bij Nick en Veerle. Tijdens het bekijken van de trouwfoto's vallen hen enkele zaken op. "Toen ik die trouwfoto's zag, werd ik toch wel even stil. Omdat je daar al op kan zien dat we graag bij elkaar waren, al kenden we mekaar toen nog maar een paar uur. Ik vind dat je kan zien dat er meteen al een klik was", zegt Veerle. De eerste drie weken kon voor het koppel dan ook niet beter zijn verlopen, maar vanavond neemt Veerle haar echtgenoot mee naar haar familie, die erg belangrijk is voor haar. Zal Nick in de smaak vallen bij hen?

Sally & Mathias

"Onze relatie nu is nog altijd die van twee vrienden die gewoon heel goed overeen komen. We gaan elke week meer en meer vooruit, maar die passie en dat vuur gaan nog wel moeten komen om te kunnen spreken van een liefdesrelatie die zal blijven duren." Sally en Mathias gaan om die reden langs bij experte Margo Van Landeghem en vragen ook nog wat tips.

Evelien & Nicolas

Smoorverliefd. Dat is wel het minste dat je kan zeggen van dit koppel en iedereen mag het weten. De twee organiseren een housewarming om te vieren dat Nicolas bij Evelien is ingetrokken en het lijkt alsof het nooit anders is geweest. Bij hun nieuwe leven samen horen ook goede voornemens en Nicolas besluit dat hij wat op zijn lijn en gezondheid wil letten. Enthousiast als hij is, vliegt hij er meteen in.

Tine & Ben

Deze twee doen heel erg hun best om uit hun friend zone te geraken en we zien ze ook elke dag meer en meer naar mekaar toegroeien. Zal het hen lukken?