Een spa voor baby's? Oh jawel en de foto's zien er fan-tas-tisch uit!

Iedereen heeft na een lange werkdag al eens nood aan een warm bad en een goede massage. Maar ook baby's kunnen het al eens lastig hebben, moeten ze in Australië gedacht hebben, want er is nu ook een echte spa opgericht voor de allerkleinsten onder ons.

Baby Spa Perth is gelegen in West-Australië en biedt hydrotherapie en massages aan voor kinderen jonger dan zes maanden. Elke baby krijgt zelfs zijn eigen Bubby, een uitvinding van het wellnesscentrum waardoor iedere baby gemakkelijk kan blijven drijven. De foto's van de kleintjes zien er niet alleen ongelofelijk schattig uit, maar de baden zijn ook relaxerend voor de kleintjes en helpen hen zelfs voorbereiden op zwemlessen.

Goedkoop is zo'n wellness voor baby's niet echt. Voor een sessie hydrotherapie en massage van 45 minuten betaal je 61 euro.

Hoewel Baby Spa Perth de eerste in zijn soort is in Australië, is het een deel van een keten die ook al vestigingen in Engeland, Zuid-Afrika en Spanje heeft. Stichter van de spa's is Laura Sevenus, een ex-profzwemster uit Zuid-Afrika.

Ondertussen ontploft de Instagrampagina van Baby Spa Perth stilaan nu de foto's van de baby's overal opduiken. Al 11.500 mensen volgen de account en wij snappen volledig waarom.

Lees meer