Schuldgevoel bij makers van Temptation Island. Zijn Jolien en Herbert eigenlijk getrouwd?

Temptation-presentatrice Annelien Coorevits moest vorige week confronterende beelden laten zien aan de dames. “De meisjes zijn helemaal ingestort. Ze zijn gecrasht,” zegt Coorevits achter de schermen. Ze laat verstaan dat ze het moeilijk had met de opdracht: “Vandaag was het niet zo'n leuke dag”. Lize en Lisa kregen de volle laag maar de troosteloze Jolien bleef van de ergste beelden van haar overspelige Herbert gespaard. Er wordt gefluisterd dat de twee getrouwd zijn ...

Temptation-presentatrice Annelien Coorevits geeft toe dat ze het woensdag moeilijk had toen ze aan de dames beelden moest tonen van hun bedriegende boyfriends:

Producers houden zich in

De producers van Temptation Island zijn er altijd als de kippen bij om verontrustende en suggestieve beelden van de koppels te tonen aan de andere kant. Maar voor één deelneemster zijn ze dit keer opvallend mild.

Zo kreeg Jolien niet te zien hoe haar Herbert met verleidster Saartje onder de lakens dook, en daar ook écht van katoen gaf. Iedereen reageerde verontwaardigd.

Getrouwd?

Er wordt nu gefluisterd dat Jolien en Herbert stiekem getrouwd zijn. En dat zou de reden zijn dat de programmamakers die expliciete beelden niet getoond hebben. Ze zouden geen echtscheiding op hun geweten willen hebben.

Toch huilde Jolien tranen met tuiten na het zien van de beelden, ze was echt troosteloos. En dan doet Coorevits iets compleet onverwachts: ze stapt even uit haar rol van harde spelleidster, gaat bij Jolien zitten, en probeert haar te troosten. Ze lijkt zich ook even te verspreken door te zeggen dat Jolien “nog altijd zijn vrouw” is. Zowel Jolien als Herbert ratelen al tijdens het hele programma over trouwen. “Als de beelden goed zijn, echt, dan ga ik met haar trouwen,” verkondigde Herbert al. Was dat dan allemaal komedie?

Ring

Op oude Instagramfoto’s van Jolien pronkt een verdachte ring aan de ringvinger van haar linkerhand. Die is nergens te bespeuren op recentere foto’s. En ook Herbert heeft op oudere foto’s eenzelfde ring om zijn ringvinger. Toeval? Misschien weten we woensdag meer.

Foto's met de verdachte ring:

Lees meer