Kate Middleton stuurt George naar school die 6.500 euro kost ... per trimester!

De Britse prins George is bijna 3 jaar en mag binnenkort naar school. Zijn ouders - prins William en Hertogin van Cambridge Kate Middleton - hebben nu aangekondigd dat George in september naar de Thomas's Battersea School in Londen zal gaan, een school die maar liefst 6587 euro kost ... per trimester.

Het is duidelijk dat alleen het beste goed genoeg is voor prins George en dat mag duidelijk een prijskaartje hebben. De school die Kate en William voor hun zoon kozen, kost dan wel 6587 euro per trimester, maar voor die prijs krijg je wel wat.

Op de website van de Thomas's Battersea School lezen we dat de school "een bezige, bloeiende en doelgerichte school waar 540 jongens en meisjes van 4 tot 13 worden opgeleid". De school staat bekend als een van de beste scholen in de Britse hoofdstad en focust op waarden zoals vertrouwen en bescheidenheid, maar focust ook op muziek en sport.

Geen beste vriendje

De belangrijkste regel van de school is "Be Kind" (wees vriendelijk) voor elkaar. De manier waarop ze dat willen toepassen is wel wat raar, want schoolhoofd Ben Thomas heeft als eerste regel voor zijn school dat de leerlingen geen béste vriend mogen hebben, maar wel "veel goede vrienden". Op die manier wil de school vermijden dat er kinderen gekwetst worden.

Deze zomer zullen er veiligheidsmaatregelen in de school worden genomen om de komst van prins George voor te bereiden, maar Kate en William hebben laten weten dat ze niet willen dat er iets verandert aan de werking van de school voor de andere kinderen. Zij willen het liefste dat George als een van de anderen wordt behandeld.

Lees meer