Amazing: Astrid stelt nieuwe kledinglijn bij ZEB voor

Astrid Coppens, ex-Bryan is vooral bekend van tv. Vroeger is ze ook nog model geweest. En nu heeft ze een collectie gemaakt voor kleidingketen ZEB. Blijkbaar doet ze dit al enkele jaren. Het is al haar achtste (!) modecollectie. Ze heeft zich laten inspireren door de Victorianen. Maar Astrid zou Astrid niet zijn zonder een vleugje Rock.

We kennen haar van talloze tv-programma's. Ze was getrouwd met Den John (Bryan) en vroeger was ze model. Maar ze ontwerpt ook mode. In samenwerking met kledingketen ZEB ontwerpt ze al vier jaar kleren. Voor haar nieuwste collectie ligt de focus op de kleuren wit, zwart en goud. Zacht roze is een accentkleur. En zoals we van Astrid gewoon zijn brengt ze Rock 'n' Roll in de kleren, bijvoorbeeld met leren accenten.

De foto's voor de collectie te promoten werden door Astrid's man Bram Coppens gemaakt. Het prachtige landschap is het Joshua Tree National Park in Californi

In elke ZEB-winkel komt er zelfs een permanente Astrid Black corner. Daar kan je al de kleren van Astrid's verschillende kledinglijnen kopen.

© Nightingale

Lees meer