Hoe het niets is geworden tussen Rosanna en Alex ondanks de stomende nacht op Temptation Island

Temptation Island loopt op zijn einde, en drie van de vier relaties lijken onherroepelijk verknald. Alleen voor Niels en Rosanna leek er nog een sprankel hoop. Tot Rosanna in de broek én het bed belandde van vrijgezel Alex... Maar dat lijkt ondertussen allemaal vergeven. Alex wenst zijn slachtoffers met een marginaal filmpje op Instagram zelfs “al het geluk van de wereld”.

Alex, de arrogantste verleider van Temptation Island, heeft een schaamteloos filmpje gepost op Instagram met al zijn highlights uit de serie: hij imponeert Niels met de wijze woorden “ik ga vieze dingen doen met je meisje” en hij knijpt eens flink in Rosanna haar kont, de gluiperd.

“Je kunt mij niks kwalijk nemen”

In het bijschrijft van het filmpje zegt Alex dat hem niets verweten kan worden: “je kunt mij als verleider niks kwalijk nemen, ik heb precies gedaan waar ze voor gekomen zijn”. Als afsluiter wenst hij zijn slachtoffers het beste: “ik gun Niels en Rosanne oprecht al het geluk van de wereld in hun relatie en wil ze veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd”.

Hoezo “moeilijke tijd”?

Wat zou Alex met “deze moeilijke tijd” bedoelen? Het lijmen van hun gebroken relatie? Misschien zien we het vanavond wel om 21u30 op VIJF.

Lees meer