Bromance Temptation Island-jongens leidt tot kledinglijn

De jongens van Temptation Island surfen verder op hun populariteit. Met een mysterieuze, nieuwe Instagramaccount kondigen de jongens aan dat ze samen een kledinglijn opstarten. Amper drie weken geleden, lieten ze ook al samen een tattoo zetten door verleidster Pommeline.

De liefde voor hun (ex-)vriendin is dan misschien begraven op het eiland, maar de vriendschap die gegroeid is tussen Herbert, Merijn en Jefferson gaat blijkbaar behoorlijk diep. Drie weken geleden lieten ze samen dezelfde tattoo zetten, een doodshoofd met bloemen en de tekst "Tempa Brothers". De tattoo werd niet door de minste gezet, maar door de rondborstige verleidster Pommeline.

Kleren en feestjes

De vriendschap werd dus al vereeuwigd op hun gespierde lijf, maar nu lijkt het erop dat de jongens nog een stap verder gaan en ook samen het zakenleven in stappen.

Op de Instagramaccount van Merijn staan teasende aanwijzingen naar een kledinglijn en feestjes. Merijn is ook bekend als DJ Brooklyn, dus hij zou wel eens feestjes kunnen opleuken met een vrolijk deuntje. Worden het 'vrijgezellige' feestjes die de jongens willen entertainen of zullen de mannen hun euhm ... talenten ... ergens anders voor gebruiken? Wat de kledinglijn van de mannen zal inhouden, is nog onbekend, maar als hun kleren even klassevol zullen zijn als hun passage in Temptation Island, dan staan er ons nog iets te wachten.

En waar is Niels?

Wat opvalt is dat de bromance één man mist. Waar is Niels in het ganse tattoo- en kledingverhaal? Mag hij niet meedoen met de andere jongens omdat hij het - volgens geruchten - wél heeft goedgemaakt met zijn Rosanne? Of wil hij liever niet meer herinnerd worden aan zijn sneaky passage in het tv-programma?

Het wordt afwachten tot er meer nieuws bekend raakt over de Tempa Brothers.

© Instagram

Lees meer