Dit kan je in april op Netflix zien, waaronder 4 gloednieuwe series

Had je plannen om in april te beginnen joggen, een wandeltocht in de Ardennen te maken of eens met je lief naar de zee te gaan? Schrappen! Want dit zijn de nieuwe series die op Netflix verschijnen in april.

1. Girlboss

 

Het eerste seizoen van Girlboss vertelt het verhaal van Sophia Amoruso, een vrouw die op haar 19de begon met kleren te verkopen via eBay en op haar 28ste aan het hoofd staat van een gigantisch mode-imperium. De serie werd geproduceerd door Kay Cannon bekend van Pitch Perfect en 30 Rock en is gebaseerd op de autobiografie van Sophia Amoruso #Girlboss.

Release: 21 april

2. The Get Down (seizoen 2)

 

De muzikale dramareeks The Get Down krijgt in april een tweede seizoen op Netflix. In The Get Down wordt, aan de hand muziek, het leven geschetst van vier jongeren in de Bronx. Zij groeien op tijdens de opkomst van Punk, Funk en Hiphop. Jaden Smith, zoon van Will Smith en bekend van The Pursuit Of Happyness, doet ook mee.

Release: 7 april

3. Las Chicas Del Cable

 

Een debutant op Netflix de komende maand is Las Chicas Del Cable, een Spaans Period-Drama dat in april een eerste seizoen krijgt. In Las Chicas Del Cable komen vier vrouwen, van zeer verschillende sociale achtergrond, als operatoren bij een telefoonbedrijf terecht.

Release: 28 april

4. Dear White People

 

Dear white people is een Netflix-original gebaseerd op de geprezen satirische dramafilm met dezelfde naam uit 2014. Hoofdpersonage Samantha White is een studente van gemengd ras aan een overwegend blanke Universiteit. Ze presenteert een radioprogramma genaamd Dear White People en wordt verkozen tot voorzitster van een zwarte studentenbeweging.

Release: 28 april

5. Chewing Gum (seizoen 2)

 

Ook de Britse komische reeks Chewing gum mag een tweede seizoen lanceren op Netflix. De protagoniste Tracey Gordon, gespeeld door Michaela Coel, is een strikt religieuze winkelbediende van 24. Ze is voor haar geloof bewust maagd gebleven en wil nu seks ontdekken en meer over de wereld leren.

Release 4 april

6. Bill Nye Saves The world

 

Een talkshow met een wetenschapper als presentator? Boring! Niet als de wetenschapper in kwestie Bill Nye is. Met behulp van onder andere topmodel Karlie Kloss en komieker Nazeem Hussain, werpt Bill Nye Saves The World een wetenschappelijke blik op een wijde waaier aan onderwerpen.

Release 21 april

7. Better Call Saul (seizoen 3)

 

De terugkeer van nog meer bekende gezichten uit Breaking Bad? We weten in elk geval dat Gus in het derde seizoen van deze spin-off te zien zal zijn. Met z'n volledige gezicht uiteraard, aangezien het verhaal zich voor die andere reeks afspeelt. En er zijn ook geruchten dat Jesse Pinkman een rol krijgt, maar we weten nog niet of dat dit seizoen al zal gebeuren.

Release: 11 april

8. Fargo (seizoen 3)

 

In Fargo is ieder seizoen een afgerond verhaal, hoewel er nog wel een link tussen twee seizoenen kan zijn. Het derde seizoen van deze geniale bekroonde reeks wordt zoals zijn voorgangers door een sterke cast gedragen. Ewan McGregor stapt in de voetsporen van onder andere Kirsten Dunst, Martin Freeman en Billy Bob Thornton. De bekende sfeer zit in de trailer alvast weer goed.

Release: 20 april

Lees meer