Temptation Island is nog erger dan Thuis of GTST: alle intriges ACHTER de schermen op een rijtje

Woensdag is het D-day en zien we welk koppel... überhaupt nog naast elkaar wil zitten aan het 'vuurkamp'. Want nooit was een seizoen van Temptation Island zo spraakmakend als dit jaar. Voor en achter de schermen, tijdens en (vooral) na de opnamen. Een overzicht van alle vetes, leugens en intriges... sinds ze geland zijn in Schiphol. En nee, dat was niet als één grote vriendengroep.

1. Team Pommeline vs. Team Saartje

Op tv lijkt het één grote vriendengroep, maar in het echt is het bitchiness-niveau van de Temptation Islanders torenhoog. Zo is de groep tegenwoordig opgesplitst in twee kliekjes. Je hebt Team Pommeline met Jolien, Merijn, Herbert, Jefferson en Pommeline; en Team Saartje met Natasja, Saartje, Lisa (en Ashley). Ze zouden jaloers op elkaar zijn omdat niet iedereen even vaak wordt geboekt voor optredens.

Team Pommeline:

Team Saartje:

2. Jolien wil verleidster Saartje er niet bij

En dat de frustraties hoog zijn, is een understatement. Zo wil Jolien Saartje niet bij Team Pommeline. Toen dat nieuws uitkwam, was het gokken naar de reden. Maar wij weten nu wel beter: Saartje heeft liggen flikflooien met Herbert, de lover/echtgenoot van Jolien.

© VIJF

3. Geen woorden maar daden voor Alex

Alex is de grote held van dit seizoen. Zijn uitspraken als “ik ga vieze dingen doen met je meisje” staan nu al vereeuwigd in de Temptation-geschiedenisboeken. Maar begin maart kwam de badboy zijn ware aard boven: hij stampte een fan het ziekenhuis in na een optreden met Danyla en Ken. Alex moet voor de rechtbank verschijnen.

Maar dat was niet de eerste keer. Op een Onbeschoft-feestje van Regilio uit Temptation 2016 gaf hij Rosanna in beschonken toestand een duw. Dat vond moraalridder Herbert dan weer een schande en uiteindelijk gingen de twee zatte hotties op de vuist. Volwassen toch?

© VIJF

4. Natasja kraakt Merijn af

Natasja van Team Saartje is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Merijn (van Team Pommeline) zou iets verkeerd gezegd hebben over Saartje. En daarom kreeg hij enkele weken geleden deze Facebook-post van Natasja over zich: "Wat heb ik me in jou vergist".

© Facebook @Natasja Temprano

Recht in de roos, Natasja! You go girl!

© VIJF

5. Pommeline lacht met Saartje haar wenkbrauwen

Het rondborstige opperhoofd van Team Pommeline was niet opgezet met de jaloerse achterklap van Saartje. Die had in de pers gezegd dat de optredens niet eerlijk verdeeld worden. Op Facebook spotte ze met de opvallende wenkbrauwen van Saartje:

© © Facebook @Pommeline Tillière

1-0 voor Team Pommeline!

© VIJF

6. Merijn heeft al 5 jaar een kind

Merijn zegt op tv dat zijn Lisa sneaky is, maar zelf kan hij er ook wat van. Zo heeft hij al vijf jaar een kind! Dat blijkt uit bronnen va Dag Allemaal en Facebook. Helemaal tegen de regels van VIJF natuurlijk, want bij Temptation Island willen ze helemaal geen koppels met kleuters. Bovendien heeft Merijn zijn dochtertje nog maar één keer gezien.

Wie is er nu de sneaky bastard?

© VIJF

7. Jolien en Herbert zijn getrouwd

Tijdens het vorig 'kampvuur' in de woonkamer kregen de dames harde beelden te zien van hun overspelige vriendjes. Alleen Jolien werd gespaard en kreeg een lightversie te zien van wat Herbert allemaal uitgespookt had op het eiland. Huh? Normaal zijn de producers van Temptation Island er toch altijd als de kippen bij om verontrustende beelden te tonen aan de andere kant? Nu blijkt dat Jolien en Herbert eigenlijk getrouwd zijn, en bij VIJF willen ze geen echtscheiding op hun geweten hebben.

In goede en kwade dagen, Jolien?

© VIJF

8. Lize woont ondertussen al samen met verleider Ken

Lize is Jefferson helemaal vergeten. Vorige week ging ze voor het eerst naar bed met Ken. Het was een stomende nacht, maar we weten ook al dat ze ondertussen samenwonen.

Echt verbaasd zijn we natuurlijk niet.

© VIJF

Lees meer