Ken en Lize uit Temptation Island pakken uit met schitterende 1 aprilgrap

Er lijkt alvast één koppel te zijn die Temptation Island gaat overleven, al is het geen koppel dat aan de reeks begon. Ken en Lize worden steeds vaker samen gezien en wonen volgens de laatste geruchten zelfs al samen. Op Instagram reageerde Ken als late 1 aprilgrap op al die berichten met een foto van hen samen met een kindje.

Het was al snel duidelijk dat het in Temptation Island klikte tussen Ken en Lize. Die laatste leek als het ware te wachten tot haar Jefferson iets verkeerd deed voor een vrijgeleide om zich op vrijgezel Ken te storten.

Jefferson bleek inderdaad niet de trouwste te zijn en dus kregen Ken en Lize hun wilde en "lekkere" nacht. In tegenstelling tot Alex, die gewoon het spelletje speelt, lijkt Ken op tv echt verliefd en dus werd al snel gespeculeerd dat de twee echt een relatie hebben.

Ken en Lize zouden na het programma door zijn gegaan met hun relatie en deze week verscheen er zelfs het bericht dat ze al samen zouden wonen. Daarop reageert Ken nu op Instagram. "Je hoorde dat we samenwoonde. Maar wist je al dat we nu ook een kind hebben? #2april", schrijft hij bij een foto met een kindje.

Lees meer