Blind Getrouwd zit erop, maar wat gebeurt er nu met de inboedel van de koppels die scheiden?

We konden gisteren zien hoe Evelien & Nicolas en Veerle & Nick besloten samen te blijven in Blind Getrouwd. Een mooi resultaat voor de makers, maar wat gebeurt er met het appartement en de meubels van de twee koppels die niet samen blijven? En wat mogen we volgend jaar verwachten?

De pasgetrouwde koppels in Blind Getrouwd kregen een schone lei om mee te starten. Er werd gezocht naar een appartement en ze mochten samen meubels en andere spulletjes gaan zoeken. Leuk voor de koppels die samen bleven, maar wat gebeurt er bij Tine & Ben en Sally & Mathias?

"De meubels die gekocht zijn, mogen de deelnemers gewoon houden, zelfs als ze besloten te scheiden", zegt VTM aan newsmonkey. "Ze beslissen zelf wat ze daarmee doen en wie wat houdt."

Voor de appartementen heeft de productie trouwens een speciaal contract afgesloten, zodat het huurcontract snel kan stopgezet worden als de koppels er niet willen blijven wonen.

Fans van Blind Getrouwd zagen dit jaar een andere aanpak dan vorig jaar. De koppels werden veel meer begeleid door de experten en dat zorgde voor een mooi resultaat. "Die begeleiding stopt niet nu het programma gedaan is", legt VTM uit. "De koppels kunnen nog altijd bij de experten terecht als ze dat willen."

Volgend jaar?

Aan het einde van het programma werd er een oproep gelanceerd voor iedereen die zich wil inschrijven. "Maar dat wil niet zeggen dat er per se een derde seizoen komt", verduidelijkt VTM. "Dat hangt af van hoeveel mensen zich inschrijven en of daar effectief matches kunnen bij gemaakt worden."

Lees meer