10 ergernissen die je meemaakt op de luchthaven

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

Paasvakantie betekent voor velen een ontspannend vliegtuigreisje naar een leuke vakantiebestemming. Reizen brengt echter vaak stress met zich mee. Dit zijn de tien grootste ergernissen op de luchthaven.

1. Parkeren

Het zoeken naar de juiste parkeerplaats aan de luchthaven verloopt niet altijd van een leien dakje. Car sharing to the rescue! O.a. Zipcar biedt zijn diensten aan om een auto op een voorziene plaats aan de luchthaven te plaatsen. Bye bye stress!

2. Afscheid nemen van je geliefden

Afscheid nemen is nooit leuk. Zeker niet als het in de hectiek moet gebeuren op de luchthaven. Plan daarom thuis een afscheidsmomentje in voor je vertrekt.

3. Het veel te dure eten

© Giphy

Een donut voor 3 euro? Schandalig! Maar toch kan je er vaak niet aan weerstaan en alles beter dan het vliegtuigeten, toch?

4. De wachtrij bij de douane die eeuwen kan duren

© Giphy

Geduld is een schone zaak, maar wordt serieus op de proef gesteld aan de wachtrij bij de douane. Probeer het wachten wat leuker te maken door een spel te spelen of gewoon te profiteren van de gratis wifi, yes!

5. Je begeven naar een veel te kleine wc met je koffer

Oh nee je moet naar de wc… Het is daar veel te klein en te ongemakkelijk om daar je koffer nog bij te proppen...

6. Omgaan met vertragingen

Wanneer je als brave burger 4 uren op voorhand op de luchthaven arriveert, om dan te horen dat je vlucht vertraging heeft, bad karma? Echter niet getreurd, je kan een beetje rondkuieren in de taks free zone en wie weet nog iets leuks op de kop tikken.

7. Het tekort aan stopcontacten

Niets zo vervelend als een lege laptop, tablet of smartphone net wanneer u onderweg bent. De zoektocht naar een stopcontact in de luchthaven is vaak hopeloos. Gelukkig zijn er al veel alternatieven om je telefoon of computer op te laden.

8. Het zoeken naar je koffer

De stress die je voelt als je moet wachten op je koffer tussen de massa. ‘Was dat net mijn koffer? Had ik geen zwarte koffer met een riempje? Heeft iemand per ongeluk mijn koffer genomen?’ ‘HELP!’ Om zo’n situatie te vermijden kan je een opvallende elastiek kopen en die rond je koffer binden.

9. De 100 ml regel

Wanneer je favoriete ontschminker 125 ml bevat en je te horen krijgt dat je hem moet wegsmijten. Hoe deze facepalm tegengaan?Tegenwoordig kan je lege potjes van minder dan 100 ml kopen en deze zelf vullen met je producten.

10. Kortom: reizen is gewoon vermoeiend