Zag Tine Embrechts echt een dikke made uit het lijfje van haar zoontje kruipen?

Vanaf zondag mogen we weer raden of verhalen van BV's waar zijn of niet? In De 3 Wijzen, dat na bijna twintig jaar terugkeert op televisie, vertellen bekende gezichten het ene verhaal na het andere. Soms zijn ze ongelooflijk maar waar, maar soms zitten ze ferm te liegen. Sommige verhalen zijn toch wel heel straf, zoals dat van Tine Embrechts. Vraag blijft natuurlijk of het waar is ...

De eerste drie wijzen van het nieuwe programma, dat door Kobe Ilsen wordt gepresenteerd, zijn Jeroen Meus, Sven De Leijer en Tine Embrechts. Die laatste vertelt een verhaal dat de wenkbrauwen doet fronsen. Wij zagen de beelden tijdens de persvoorstelling van De 3 Wijzen en de meningen waren ook bij journalisten heel verdeeld. Zou het kunnen dat zoiets aan de 'boekskes' ontsnapt is?

Insectenbeet

Aan jullie om mee te gokken of het echt gebeurd is, want Eén laat Tines verhaal nu al op de wereld los. Wat is er volgens haar gebeurd? Ze was samen met haar gezin op vakantie in Gambia toen haar jongste kindje Gaston last kreeg van een insectenbeet. Die werd steeds roder en groter, zodat ze besloot om ermee naar de verpleegster van het hotel te gaan. Die wist enkel te vertellen dat de wonde ontstoken was. Maar wat nadien gebeurde tart de verbeelding.

Plots zag Tine dat de beet openbarstte en begon te ademen alsof het een levend wezen was. Opnieuw ging ze naar de medische dienst van het hotel. Deze keer kwam ook de hoteluitbater een kijkje nemen en die herkende het probleem. Blijkbaar was Gaston door een specifiek insect gebeten dat een soort worm in de wonde achterliet. Tine kreeg iets mee om erop te smeren, zodat het beest geen lucht meer zou krijgen en naar buiten zou komen om naar adem te happen.

De volgende ochtend ging Tine kijken en daar zag ze warempel een dikke, witte made op het buikje van het arme kind liggen. Waar of niet waar? Hieronder zie je haar het verhaal zelf vertellen. Zondag krijg je antwoord.

De 3 Wijzen - vanaf zondag 9 april om 20u30 op Eén

Lees meer