Nog een Temptation Island-verrassing van formaat: deze twee zijn een koppel! Onze beelden liegen niet

Wat een kampvuur vorige aflevering. Wij zijn alvast benieuwd of sommige relaties nog te redden zijn. Maar voor Lisa en Merijn hebben we niet veel hoop. Zo is Merijn het sneaky gedrag van Lisa kotsbeu en laat hij zich helemaal inpalmen door Temptation-queen Pommeline. Get this: de twee zijn gewoon een koppel!

Temptation Island was gisteren voor de laatste keer op tv. De koppels moesten elkaar weer onder ogen komen en het lijkt erop dat geen enkele relatie op dat moment nog overeind stond.

Je kon van kilometers afstand zien dat het meteen klikte tussen Pommeline en Merijn. Maar Merijn hield zich gedeisd “uit respect voor mijn vriendin Lisa”. Daar kwam verandering in toen hij het sneaky gedrag van zijn Lisa op beeld te zien kreeg. Diezelfde avond nog trakteerde Merijn Pommeline op een hete beurt in de badkamer.

Geen onenightstand

En blijkbaar was het geen onenightstand. Op de dreamdate vorige week werd Pommeline oprecht emotioneel toen ze besefte dat ze Merijn minder zou zien na het Temptation-avontuur.

In TV Familie zei ze onlangs nog: "Hij kan mij krijgen, ik wil graag zijn vaste vriendin zijn". Ook de recente leak dat Merijn een dochtertje heeft waar hij niet naar omkijkt, lijkt haar niet te storen.

De beelden liegen niet

Alles wijst erop dat Pommeline en Merijn ondertussen een vaste relatie hebben. Ze worden overal samen gezien en commenten als pubers met hartjes op elkaars Facebook-foto's. Nog niet overtuigd? Check dan deze beelden eens.

Pommeline en Merijn, samen op stap. Als een hongerige vampier zuigt hij aan haar nek:

En zoals een echte 'sloef' dat doet: samen schoenen kopen.

Wie zitten daar innig naast elkaar?

Selfie met de fans? Daar moet Merijn natuurlijk bijzijn!

Ok. Nu wordt het gewoon cute!

Nog maar eens. Merijn lijkt wel een verantwoordelijke papa op deze foto.

Nog eens samen op een YouTube-show komen:

 

Op Facebook praalt ze nog eens lekker met haar 'verovering' van Temptation Island:

En Instagram niet vergeten:

Lees meer