Blind Getrouwd is hotter dan ooit: al meer dan duizend inschrijvingen in drie dagen tijd

Hoewel het nog niet eens zeker is of er een derde seizoen van Blind Getrouwd komt, lopen de inschrijvingen heel vlot binnen. Na de oproep tijdens de laatste aflevering maandag hebben zich al meer dan duizend kandidaten aangediend. Als er voldoende echte matches tussen zitten, krijgt het sociale experiment van VTM een vervolg.

Twijfelen is duidelijk geen optie meer als het over Blind Getrouwd gaat. Vorig jaar begonnen veel kijkers met een dubbel gevoel aan het eerste seizoen van het VTM-programma. Trouwen met iemand die je letterlijk op het gemeentehuis leert kennen, zonder dat je die persoon ooit hebt gezien? Dat kon toch nooit een succes worden? Maar een dik jaar later zijn er in Vlaanderen drie getrouwde koppels die hun relatie aan de wetenschap te danken hebben.

Je kan nog meedoen

De twee nieuwe koppels van dit seizoen hebben duidelijk indruk gemaakt, want het loopt echt storm om volgend jaar mee te doen. Ook voor het tweede seizoen kwamen de inschrijvingen vlot binnen, maar meer dan ooit is het geloof in dit experiment groot. In drie dagen zijn al ruim duizend inschrijvingen genoteerd, laat VTM weten. Kan jij de ware maar niet vinden en zie je dit unieke avontuur zitten? Dan kan je je nog altijd inschrijven.

Je moet dus enkel 25 jaar of ouder zijn, en niet in een relatie zitten. Of we daarmee zeker op een derde seizoen mogen rekenen, wil VTM ons niet bevestigen. "Alles hangt af van het aantal inschrijvingen, en of we uit die poule enkele mooie matches kunnen vormen", klinkt het. Niet twijfelen dus, dan is de kans groter dat Blind Getrouwd in 2018 terugkeert.

Lees meer