Wat je niet zag in Mijn Pop-Up: "Die haatberichten zullen we niet missen!"

Laure en Charlotte van Madam P. liggen uit Mijn Pop-uprestaurant. De dames geven toe dat hun hoofdgerecht een flop was, en hopen dat restaurant Table’O wint. Maar ze zeggen ook dat ze blij zijn uit de show te liggen: “Wij kregen de voorbije ­weken zoveel haatmails en negatieve commentaar op sociale media dat het voor ons niet leuk meer was”. Blijkbaar kon Charlotte het ook niet laten haar haters keihard uit te schelden op sociale media.

Laure en Charlotte van Madam P. waren gisteravond voor de laatste keer te zien in Mijn Pop-uprestaurant. Toen ze de herkansing verloren van Table’O, zagen ze hun plaats in de finale definitief in rook opgaan.

De volksjury was nochtans enthousiast over hun voorgerecht met buikspek. “Maar bij het hoofdgerecht verloren we zeker de vijfentwintig stemmen van de leerlingen van de hotelschool”, aldus Charlotte in het Nieuwsblad. “Normaal leggen we twee lappen ribben op een bord, nu maar een half latje en dat zag er raar uit. Qua presentatie hebben we zeker niet gescoord.”

"Slechts één ruzie"

Toch blikken ze positief terug op hun tv-ervaring: “Het is afkicken nu en we missen elkaar superhard, want we waren altijd ­samen. Eén keer hebben we heel hard ruzie gehad in de auto, maar dat is gelukkig niet gefilmd. Voor de rest hebben we gedurende de hele periode heel goed samengewerkt, en we ­denken er nu zelfs aan om toch samen een zaak te beginnen. We moeten gewoon nog eens nadenken hoe we dat gaan aanpakken.”

“We hopen dat Table’O wint"

Laure kijkt alvast uit naar de finale in Blankenberge begin mei: “We hopen dat Table’O wint, ondanks hun dutskespositie. Het is ondankbaar om op een minderwaardige plaats aan de finale te moeten beginnen, maar Mitchell en ­Daniela zijn het meest oprecht. Ook zij worden negatiever in beeld gebracht dan de anderen, dus gunnen we het hen superhard.”

Haatmails en negatieve commentaar

Zelf vinden Laure en Charlotte het een opluchting dat ze de finale missen: “Vooral voor ons personeel vonden we het een ontgoocheling. Wij kregen de voorbije ­weken zoveel haatmails en negatieve commentaar op sociale media dat het voor ons niet leuk meer was.” Vooral Charlotte had het daar blijkbaar moeilijk mee.

Op Facebook en Twitter regende het negatieve commentaar op de twee vriendinnen:

© Facebook

© Facebook

Charlotte kon het vaak ook niet laten om keihard uit te halen naar haar haters:

Als vleesrestaurant hadden de dames natuurlijk pech dat net nu het gelekte filmpje van het ‘horrorslachthuis’ in Tielt massaal de ronde deed:

© Facebook

© Facebook

Sommigen zijn wel heel grof:

Een week geleden beten de dames nog van zich af op hun Facebook-pagina:

Lees meer