Het jongste duo uit Peking Express: "We waren vaak wat te lief om auto's te doen stoppen"

Margaux en Steff zullen hun intrede in Peking Express niet missen. Vooral Margaux dan, maar meer verklappen we nog niet. Wel gaan we meteen ontdekken dat deze twee een unieke vriendschap hebben. Ook al kennen ze elkaar nog niet lang, ze lijken gewoon perfect bij elkaar te passen. Misschien omdat ze allebei wat onhandig kunnen zijn, wat je zeker op televisie gaat zien.

 

De jongste deelnemers van Peking Express zitten nog volop in het studentenleven. Dat is ook de plaats waar Margaux en Steff elkaar hebben leren kennen. Ze zaten altijd vooraan in de les en legden zo contact met elkaar. Wanneer je met hen praat zie je vooral een mooie en oprechte vriendschap. De stress die Peking Express met zich mee kan brengen, zal de band tussen deze twee nooit aantasten.

Underdogs

Ze noemen zichzelf onhandig, en je gaat snel zien dat ze niet veel zelfvertrouwen hebben. Ze worden meteen de underdogs, maar in deze wedstrijd is ook geluk belangrijk. Schrijf ze dus niet meteen af! Ze geven wel toe dat ze vaak te lief waren om auto's te doen stoppen.

Voor Peking Express waren ze destijds te jong, dus hebben ze er niets van gezien. Al waren ze wel zo ijverig om ter voorbereiding van de reis fragmenten op te zoeken. Winnen zien we Margaux en Steff niet doen, maar misschien kan de zwarte envelop hen lang in de wedstrijd houden. In dat geval zou een bekend gezicht alles voor hen moeten doen. Een joker die de ervaring nog unieker kan maken.

Peking Express - vanavond om 20u30 op Q2

Lees meer