Is dit Temptation-duo nog altijd samen? Hun filmpjes zijn alleszins duidelijk

We moeten nog tot woensdag wachten voor we zeker weten hoe het nu gaat met alle deelnemers van Temptation Island, maar één ding lijkt steeds duidelijker: Merijn en Pommeline zijn een koppel. Het duo trok dit weekend samen naar de wellness en hun filmpjes zagen wel heel gelijk uit, duidelijk kan niet.

Dit seizoen van Temptation Island lijkt een heel vreemde afloop te kennen want het moet ongeveer de eerste keer zijn dat er zich nieuwe koppels vormen. Dat Lize en Ken voortdurend samen zijn, is al lang geweten, maar ook Pommeline en Merijn steken niet meer weg dat er in Thailand iets moois begonnen is tussen hen.

Merijn trok nochtans naar Temptation Island als partner van Lisa, maar al snel ging zijn aandacht uit naar Pommeline. De blonde met "400cc aan humor" was een van de meest opvallende vrijgezellen, maar werd al snel verliefd op Merijn.

Samen naar de wellness

Die leek lang te kunnen weerstaan "uit respect voor zijn vriendin", maar toen hij voortdurend beelden te zien kreeg van zijn sneaky Lisa, gaf hij toe aan de verleidingen van Pommeline. En het lijkt erop dat de twee sindsdien nog altijd samen zijn. Zo gingen ze dit weekend samen naar de wellness.

Daar filmden ze allebei voor hun volgers op Instagram. Merijn en Pommeline staan niet op elkaars filmpje, maar de gelijkenis is wel heel opvallend.

Bekijk hier de beelden

© Instagram

Lees meer