Wij voorspellen de uitkomst van Temptation Island: vier koppels, maar niet de vier die je zou denken

Het is bijna zo ver! Woensdag weten we welke koppels Temptation Island overleefd hebben. Maar wij hebben al een voorspelling voor je klaar. Deze vier koppels kwamen levend uit Temptation Island.

1. Rosanna en Niels

Niels met zijn vieze tenen

Rosanna en Niels zijn in Thailand allebei bezweken voor de avances van hun Temptations. Zo heeft Niels met zijn vieze tenen in de onderbroek van Parastoo gefoefeld ...

© VIJF

... en Rosanna liet zich keihard ‘nemen’ door verleider Alex.

Er wordt zelfs gefluisterd dat Rosanna na haar vrijpartij met de arrogante spierbundel naar het ziekenhuis moest.

© VIJF

Rosanna en Niels in Gent:

Of dat klopt is niet helemaal zeker, maar we weten wel dat Rosanna en Niels onlangs innig aan het chillen waren in Gent. De 18-jarige Chiara P. had alles gezien: “Ze kuste hem in zijn nek”.

© Twitter

Bovendien werd het koppel later gespot in een tattooshop:

Nu zijn we zeker

Maar deze is de voltreffer: Alex postte begin deze maand een intieme chat-conversatie met Rosanna op Instagram. “Roos, ben je in de war? Je bent toch dolgelukkig met Niels,” schrijft de stoere bink. Voor ons is het duidelijk. Niels en Rosanna zijn nog steeds een koppel, en Alex wil iedereen doen geloven dat Rosanna nog achter hem aanzit.

De fameuze Instagram-post:

Het antwoord van Rosanna

Of dat Alex gelukt is? Nope! Ze beledigde hem en koos duidelijk voor Niels. Met deze pientere post diende Rosanna Alex van repliek:

Conclusie: Rosanna en Niels = een koppel!

2. Lize en Ken

Dat Lize zich zou laten charmeren door verleider Ken, was al van het begin duidelijk:

© VIJF

Samen naar bed:

De spanning en aantrekkingskracht tussen de twee bleef maar stijgen. In tegenstelling tot Alex, die gewoon het spelletje speelt, lijkt Ken echt verliefd te zijn. Ken trakteerde Lize zelfs op een lapdance waar iedereen bij zat. Uiteindelijk gingen ze met elkaar naar bed.

© VIJF

Ken en Lize, samen op trot:

Het bleek echter niet om een onenightstand te gaan, de twee wonen zelfs al samen. Het kersverse koppel wordt dan ook constant samen gespot in het Nederlandse Haarlem waar Ken woont, en in Brussel, de thuisstad van Lize.

Meer bewijs:

Alsof dat nog niet genoeg bewijs is, heeft het koppel ook nog deze foto op Instagram geüpload. Het bijschrift: “Je hoorde dat we samenwoonde. Maar wist je al dat we nu ook een kind hebben? #2april”. Natuurlijk was dat een 1 aprilgrap van die geslepen, scherpzinnige Ken. Toch ontkent hij niet dat hij samenwoont met Lize.

Lize + Jefferson = over

Ook op het laatste kampvuur zag het er niet goed uit voor Lize en Jefferson. Ze is helemaal ondersteboven van Ken.

© VIJF

Conclusie: Lize en Ken = een koppel!

3. Jolien en Herbert

Jolien op de meisjes

Pfuh, Temptation Island. Het leek de eerste afleveringen wel kinderspel voor Jolien en Herbert, zo graag zagen ze elkaar. Tot Jolien in een dronken bui met elk meisje in de villa begon te kussen.

© VIJF

Daar kon macho Herbert natuurlijk niet tegen.

“Ik voel me echt een nerd,” klaagde hij na het zien van die beelden van zijn Jolien.

© VIJF

Ook op het kampvuur was hij kapot van de lesbische trekjes van Jolien:

© VIJF

Herbert xxx Saartje

Die Herbert toch. Om wraak te nemen kruipt hij met Saartje in bed. Dat bewijst nog niet dat Herbert en Jolien nog samen zijn. Maar Jolien wil nu, vele maanden na Temptation, geen contact met Saartje. Raad eens waarom?

© VIJF

Jolien kust Karim

Haar grootste fout op Temptation Island

© VIJF

Getrouwd

Enkele weken geleden bleken Jolien en Herbert zelfs getrouwd te zijn. Zo heeft het koppel op oude Instagram-foto’s duidelijk een trouwring aan. Bovendien kreeg Jolien de ergste beelden van Herbert niet te zien omdat de producers van Temptation Island geen echtscheiding op hun geweten willen hebben. Met woorden troostte presentatrice Annelien Coorevits Jolien na haar kampvuurbeelden van Herbert:

© VIJF

Ze zijn nog samen en dit is het bewijs:

Maar de bittere tranen waren snel gedroogd, want op Herbert zijn verjaardag lekte uit dat de twee wel degelijk terug samen zijn. Dat is duidelijk af te leiden uit deze foto die Jolien op haar Instagram Stories postte. Tja, of wij daar blij mee zijn ... Laat staan de vele kijkers.

© Instagram@ Jolien Puype

Conclusie: Jolien en Herbert = een koppel!

4. Pommeline en Merijn

Seks in de badkamer

Het was al snel duidelijk dat het meteen klikte tussen Pommeline en Merijn. Maar Merijn hield zich gedeisd “uit respect voor mijn vriendin Lisa”. Daar kwam verandering in toen hij het sneaky gedrag van zijn Lisa op beeld te zien kreeg. Merijn gaf zich meteen over aan Pommeline:

© VIJF

Hij stak zelfs zijn middenvinger uit naar de camera, de sloeber!

© VIJF

Diezelfde avond nog trakteerde Merijn Pommeline op een hete beurt in de badkamer:

© VIJF

Merijn is er klaar mee

Ook zag het kampvuur van Lisa en Merijn en niet goed uit.

© VIJF

Samen naar de wellness

Nog niet overtuigd? Merijn en Pommeline zijn afgelopen weekend samen naar de wellness geweest. En hun filmpjes op Instagram, die zien er wel heel gelijkaardig uit:

© Instagram@Pommeline, Instagram@Merijn

Bovendien begon Pommeline in Thailand met krokodillentranen te huilen bij het idee dat ze Merijn binnenkort moest missen:

© VIJF

En ze worden overal samen gespot:

Als een hongerige vampier zuigt Merijn aan haar nek.

En zoals een echte 'sloef' dat doet: samen schoenen kopen.

Conclusie: Pommeline en Merijn = een koppel!

Lees meer