Temptation Island voor het laatste kampvuur: Alex is heel lief en Niels hangt de koppigaard uit

VIJF heeft enkele filmpjes gepubliceerd van net voor het laatste kampvuur op Temptation Island. Op de beelden zegt Alex tegen Rosanna dat hij het zou begrijpen als ze haar relatie met Niels nog een kans zou geven. En dat ondanks alle ‘vieze dingen’ die er gebeurd zijn! Bij Niels klinkt een heel ander geluid.

Alex en Rosanna zitten aan de ontbijttafel, maar Rosanna heeft vooral stress dat Niels gaat weglopen. De hulk van Temptation vindt dat Niels Rosanna moet vergeven als Rosanna ook het gefoefel van Niels bij Parastoo door de vingers wil zien. Alex geeft toe dat hij “een bepaalde vriendschap” met Rosanna heeft, “maar als jij beslist om met die jongen verder te gaan dan heb ik daar alle begrip voor. Ik zou het hartstikke mooi vinden als jullie eruit komen. Ik heb daar totaal geen rare gevoelens over.”

Niels: “Ik heb het hier wel heel erg leuk met je maar …”

In een andere filmpje zegt Niels tegen zijn Temptation Parastoo dat hij Rosanna zou dumpen als ze in de val van de “ik ga vieze dingen doen met je meisje”-verleider zou trappen. Blijf Niels bij zijn besluit? We zien het woensdag op VIJF.

Lees meer